Lrytas.lt redakcijoje viešėjęs A. Pojavis: „Lietuva turi stipriausią atstovą „Eurovizijoje“

„Smagu čia būti, lrytas.lt skaitau kasdien, nes ką daugiau skaityti?“ - ketvirtadienio popietę apsilankęs mūsų portalo redakcijoje sakė dainininkas Andrius Pojavis. Jau savaitgalį į „Euroviziją“ išvyksiantis dainininkas socialiniame tinkle „Facebook“ atsakinėjo į skaitytojų klausimus ir akustiškai atliko porą kūrinių.

Portalo skaitytojų klausimai A. Pojavį ir pralinksmino, ir privertė susimąstyti.<br>J. Stacevičius
Portalo skaitytojų klausimai A. Pojavį ir pralinksmino, ir privertė susimąstyti.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 2, 2013, 9:57 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:06 AM

Italijoje gyvenantis dainininkas Lietuvoje vieši jau pusantros savaitės – repetuoja su pritariančiais vokalistais, dalija interviu ir kaupiasi „Eurovizijos“ iššūkiui.

Nors atlikėjo pasirodymas „Eurovizijos“ pirmajame pusfinalyje vyks gegužės 14-ąją, į Švediją su savo komanda jis išvyksta jau šį savaitgalį – Malmėje atlikėjo laukia repeticijų, interviu ir įvairių renginių maratonas.

Į lrytas.lt skaitytojų klausimus dainininkas atsakė su humoru. „Kodėl aš dainuoju? Nes nedainuoti negaliu“, - vienam skaitytojui prisipažino Andrius.

Į komplimentus savo išvaizdai dainininkas atsakė: „Aš labai gražus, bet vidumi“.

Į skeptiškus komentarus, esą „Eurovizijoje“ jam nieko gero nepavyks nuveikti, Andrius atsakė dėkodamas. Į pastabą, kad turi balsą, bet dainuoja ne tai, ką reikia, skaitytojai atsakė pasiūlydamas parinkti jam dainą – ir pažadėjo būtent ją sudainuoti „Eurovizijoje“.

„Gerai būtų, jei Lietuva laimėtų, deja, mūsų šaliai nesiseka su tuo“, - rašė vienas komentatorius. „Klausimas, ar Lietuva nori laimėti“, - pastebėjo A. Pojavis.

Paklaustas, kurių konkurentų dainos jam patiko, Andrius išskyrė italų, vengrų ir graikų atlikėjų kūrinius. Beje, su italu Marco Mengoni jis spėjo susibičiuliauti – Amsterdame prieš porą savaičių susipažinę atlikėjai kartu skrido į Milaną lėktuvu, kurio variklis užsidegė, kartu patyrė skubų nusileidimą.

„Pažįstami net pavydi šios pažinties. Italijoje Marco – didelė žvaigždė“, - sakė Andrius.

Paklaustas, ar į Švediją palaikyti jo vyks šeima – žmona, dvi dukterys, tėvai ar uošviai – dainininkas atsakė to nežinantis. „Jie patys nuspręs“, - teigė atlikėjas.

„Eurovizijos“ pusfinalyje daugiausia balsų jis tikisi sulaukti iš „Vakarų, Rytų Europos šalių, taip pat – skandinavų“. Kitaip sakant – iš visų, kurios balsuos.

Paklaustas, kurios šalies atstovas šių metų „Eurovizijoje“ yra stipriausias, Andrius atsakė nedvejodamas – Lietuvos.

Sulaukęs klausimo, ar pusfinalyje nebus „susipykęs su įvaizdžiu“, dainininkas patikino: „Būsiu savimi“.

Paklaustas, kada išleis antrąjį albumą (debiutinis diskas „Aštuoni“ pasirodė pernai), Andrius patikino, kad tam prireiks „metų kitų“.

„Eurovizijos“ pusfinalyje dešimtuoju numeriu pasirodysiantis Andrius mano, kad tai – geras ženklas: „Dešimt – geras skaičius“.

Paklaustas, ko nori palinkėti žiūrėsiantiems „Euroviziją“, dainininkas paragino visus mėgautis reginiu ir jame skambančiomis dainomis, mažiau jaudinantis dėl rezultatų.

„Tiesiog gerai praleiskite laiką“, - siūlė dainininkas, lrytas.lt redakcijoje atlikęs akustinę „eurovizinio“ kūrinio „Something“ versiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.