Rusijos „eurovizininkė“ D. Garipova šeštadienį uždainuos „Auksiniame balse“

Vienintelį Lietuvoje gyvo garso TV projektą „Auksinis balsas“ aplankė viena iš šių metų „Eurovizijos“ favoritų, Rusijos pasiuntinė gražiausių Europos dainų konkurse Dina Garipova. Jos pasirodymą ir „Eurovizijoje“ skambėsiantį kūrinį „What If“ žiūrovai išvys „Auksiniame balse“ jau šį šeštadienį.

D. Umbrasas<br>D. Garipova vadinama viena "Eurovizijos" konkurso favoričių.
D. Umbrasas<br>D. Garipova vadinama viena "Eurovizijos" konkurso favoričių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:21 AM

Specialaus muzikinio išsilavinimo neturinti, tačiau puikiai dainavimo techniką įvaldžiusi totorių kilmės rusaitė nuoširdumu ir Rusijos scenos žvaigždėms nebūdingu kuklumu pakerėjo ne tik šios šalies žiūrovus, balsavusius už ją į „Euroviziją“ atvedusiame televizijos projekte „Balsas“, bet ir LRT televizijos darbuotojus bei „Auksinio balso“ komisiją.

Iš Tatarstano kilusi Rusijos atstovė 22-jų Dina Garipova apie savo dalyvavimą netrukus Švedijoje įvyksiančioje 2013-ųjų „Eurovizijoje“ sako: „Iš tiesų norėčiau sudainuoti taip, kad manoji daina paliestų žmonių širdis. Norėčiau, kad „Eurovizija“ taptų talentų konkursu. Atiduosiu visas jėgas, kad gerai pasirodyčiau ir sudaryčiau puikų įspūdį apie savo šalį.“

Šį šeštadienį „Auksiniame balse“ – pirmasis projekto pusfinalis, tapsiantis paskutiniu vienam iš dalyvių. Mažiausiai komisijos iš žiūrovų balsų surinkęs dainininkas bus priverstas palikti projektą. Šįkart dalyviams suteikta laisvė – jie žiūrovų ir komisijos teismui pateiks pačių mėgstamo žanro kūrinius.

Primename, kad iš devynių „Auksinio balso“ konkurse startavusių vokalistų iki šiol iškrito trys: Aistė Pilvelytė, Viktoras Gerasimovas ir Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.