A. Pojavis išlydėtas į „Euroviziją“

Andriaus Pojavio „eurovizinio“ nuotykio svarbiausia dalis prasideda. Sekmadienio popietę dainininkas su palyda iš Vilniaus išvyko į Kopenhagą. Iš ten keliaus į Švedijos miestą Malmę, kuriame gyvens dvi savaites. Priežastis visiems žinoma – gegužės 14-ąją dainininko čia laukia pasirodymas pirmajame „Eurovizijos“ konkurso pusfinalyje.

Nuvykus į Malmę, kitą savaitę Andriaus laukia pirmoji repeticija šio miesto arenoje, interviu, pasirodymas „Eurovizijos“ kaimelyje.<br>J. Stacevičius
Nuvykus į Malmę, kitą savaitę Andriaus laukia pirmoji repeticija šio miesto arenoje, interviu, pasirodymas „Eurovizijos“ kaimelyje.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 5, 2013, 8:58 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:50 AM

„Ką įsidėjau? Keletą marškinėlių nusipirkau, džinsus. Ir gitarą turiu. Daugiau man nieko nereikia“, - Vilniaus oro uoste šypsojosi A. Pojavis.

Paprastumą ir gerą nuotaiką viso pasirengimo laikotarpio metu demonstravęs atlikėjas, atrodė, visai nesuka galvos, kad po devynių dienų teks stoti prieš 100 milijonų TV žiūrovų auditoriją.

„Viskas, ką noriu padaryti – išeiti ir padainuoti savo „Something“. Man belieka tik tikėtis, kad publika mano žinią išgirs.

Nesigilinu į prognozes ir spėliojimus. Visaip ten gali būti“, - ranka numojo dainininkas, kurio dainai „Something“ Europos lažybininkai neprognozuoja aukštos vietos konkurse.

Kartu su juo į Švediją išvyko keturi pritariantieji vokalistai, tarp kurių yra ir buvęs grupės DAR narys Anatolijus Oleinikas bei keletu kūrinių publikos dėmesį pelnęs dainininkas Jurijus Veklenka.

Su jais atlikėjas intensyviai repetavo šias dvi savaites. Palikęs Milane gyvenančius artimuosius, jas Andrius praleido Lietuvoje.

„Reikėjo vieniems prie kitų priprasti, bet dabar kartu scenoje jau jaučiamės gerai. Esame vieninga komanda“, - apie jam surastus pagalbininkus sakė Andrius.

Nuvykus į Malmę, kitą savaitę Andriaus laukia pirmoji repeticija šio miesto arenoje, interviu, pasirodymas „Eurovizijos“ kaimelyje.

Dainininkas vis dar nežino, ar Malmėje jį aplankys žmona Isabella su dviem dukterimis, vienai kurių – tik mėnuo.

„Žmona norėjo važiuoti. Bet pasakiau atvirai – aš ten turėsiu daug darbų, turėsiu susikaupti pasirodymui, repetuoti. Jos juk manęs per tas dienas beveik nematytų. Važiuoju dirbti, o ne atostogauti.

Jei žmona vis dėlto nuspręs atvykti, tai padarys savarankiškai“, - sakė atlikėjas.

Su savo artimaisiais - tėvais ir seneliais Andrius atsisveikino šeštadienį Jurbarke, todėl Vilniaus oro uoste jų nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.