Sostinės baruose siautė A. Pojavį palaikantys gerbėjai

Antradienio vakarą sostinės gyventojai plūdo į barus, kavines ir LRT klubą ir su jauduliu stebėjo tiesioginę „Eurovizijos“ dainų konkurso transliaciją. Pirmajame pusfinalyje pasirodė ir Lietuvai nacionaliniame konkurse atstovaujantis Andrius Pojavis, kur atliko savo kūrybos dainą „Something“.

Vilniaus baruose žmonės stebėjo "Eurovizijos" pirmąjį pusfinalį.<br>D. Umbrasas
Vilniaus baruose žmonės stebėjo "Eurovizijos" pirmąjį pusfinalį.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-14 21:35, atnaujinta 2018-03-06 18:32

Malmėje vykstantis pasirodymas prie ekranų prikaustė minias smalsuolių. Iš pradžių žmonės santūriai stebėjo pasirodymus, tačiau išgirdus, kad A. Pojavis pateko į finalą, visų nuotaika akimirksniu pasitaisė.

Lietuvos atstovas jau nuo pat pirmųjų akimirkų buvo vertinamas dviprasmiškai: vieni tikino, kad daina neverta laimėjimo, kiti džiaugėsi intriguojančiu numeriu ir tikino, kad A. Pojavis spinduliuoja gerą nuotaiką ir yra kupinas magiško šarmo.

Ne vienas „Euroviziją“ stebėjęs žiūrovas pasipuošė specialia atributika, kavinėse netrūko lietuviui skirtų plojimų, palaikymo šūkių, įkvepiančių skanduočių.

Lietuvai teko susirungti su penkiolika konkurentų. Pirmieji į sceną lipo austrai, paskutiniai – serbai. Tuo tarpu A. Pojavis džiaugėsi galėdamas savo numerį pristatyti pačiame koncerto įkarštyje – jis pasirodė dešimtas. Prieš jį dainavo Juodkalnijos atstovas, po jo – baltarusė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.