Rusų dainininkė D. Garipova apie A. Pojavį: „Kai jį pamatau, širdyje palengvėja“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-05-17 21:12, atnaujinta 2018-03-06 14:31

Viena „Eurovizijos“ finalo favoričių Dina Garipova jau spėjo įsiminti lietuvio Andriaus Pojavio šypseną. Rusijos atlikėja mūsų šalies atstovą vadina linksmiausiu konkurso finalo dalyviu ir mano, kad jo natūralumas gali tapti raktu į sėkmę.

22-ejų totorei kelialapį į „Euroviziją“ rusai skyrė, sužavėti jos pergalės TV šou „Balsas“, kurio finale už ją balsavo beveik milijonas žiūrovų.

Pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje mergina tvirtai sudainavo baladę „What If“ ir žengė į finalą – ji vadinama viena geriausių šiame konkurse dalyvaujančių vokalisčių.

Galima pridėti – ir viena mandagiausių. Mergina visada pagarbiai sveikinasi su konkurso dalyviais, rodo didelę pagarbą kartu su ja atvykusiai mamai ir šiaip – anot rusų delegacijos narių, šioje šalyje dabar yra laikoma kone svajonių nuotaka.

„Esu buvusi didelėje scenoje, bet „Eurovizijos“ neįmanoma su niekuo palyginti. Jo net neįmanoma apibūdinti, kai pirmą kartą pamatai, kaip čia viskas atrodo.

Man vien čia patekti, atstovauti tokiai didelei šaliai – kažkas neįsivaizduojamo, tikras stebuklas“, - lrytas.lt sakė atlikėja.

Į finalą patekusi mergina jautėsi devintame danguje, tačiau kuklinasi, paklausta apie savo galimybes finale, nors rusai jau patyliukais šnabždasi, kad pergalė – gana realus variantas, o jos atveju „Eurovizija“ kitais metais vyktų Sočyje arba Kazanėje.

„Laimėti man niekada nebuvo svarbiausias tikslas. Tiesiog norėjau, kad pasirodymas būtų gražus, geras. Kad žmonės manimi nenusiviltų, patikėtų, kad šiame renginyje atsidūriau pelnytai. Tada į gimtinę galėčiau grįžti ramia širdimi.

Bet man svarbu, kad pusfinalyje žiūrovai už mane balsavo, komisija tikriausiai irgi skyrė neblogus balus. Jei finale už mane balsuotų lietuviai, būčiau labai dėkinga. Bet svarbiausia – kad jiems patiktų daina“, - svarstė Dina.

Prieš keletą savaičių atlikėja viešėjo Lietuvoje – dalyvavo TV šou „Auksinis balsas“ ir davė interviu portalui lrytas.lt.

Tada ji dar nedaug žinojo apie A. Pojavį, tačiau dabar sako, kad galėtų apie jį kalbėti ilgai.

„Prieš pusfinalį atidžiai pažiūrėjau jo repeticiją. Šypsojausi nuo pirmos sekundės. Andrius skleidžia kažkokią keistą, labai pozityvią energiją.

Jo tokia linksma veido išraiška! Labai natūraliai, organiškai elgiasi scenoje. Iškart pajunti, kad jam labai patinka daina, kurią atlieka. Jis tiesiog mėgaujasi akimirka.

Kai tik jį pamatau užkulisiuose, širdyje iškart palengvėja, pasidaro šviesiau“, - sakė D. Garipova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.