Britų šokių muzikos žvaigždės „Stanton Warriors” vasarą pradės Nidoje

Penktadienį Nidoje duris atvers „Beach Bar Nida”, kuris visą vasarą kvies į šokius ant Baltijos jūros kranto. Atidarymo naktį puikiai pažįstama, bet smarkiai atsinaujinusi vieta prie centrinės gelbėtojų stoties pažymės kartu su „breaks“ scenos karaliais vadinamu duetu iš Didžiosios Britanijos „Stanton Warriors”. Jų pradėtas šėlsmas gražiausiame Lietuvos kurorte tęsis visą savaitgalį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-28 11:49, atnaujinta 2018-03-06 04:43

Karjerą gimtajame Bristolyje pradėjęs tandemas „Stanton Warriors” klausytojų ir kritikų pagarbą pelnė unikaliu skambesiu, išryškinančiu laužytų ritmų energiją. Dar 2001 metais duetas pristatė pirmąją kompiliaciją „Stanton Sessions” – ji ir dvi vėliau išleistos serijos dalys visame pasaulyje buvo parduotos tūkstantiniais tiražais. Birželį „Stanton Warriors” žada pristatyti ketvirtąjį „Stanton Sessions” miksą ir jis jau dabar kelia nemažą šokių muzikos mėgėjų susidomėjimą.

Vienas iš smalsuolių – klaipėdietis didžėjus Albert The Hook, kuris autoritetingus „breaks“ krikštatėvius pasitiks kartu su kolegomis „The Sneekers” bei Rembo.

Šeštadienį prie „Beach Bar Nida” pulto svečius iš britų salyno pakeis vengras Nigelas Stately. Melodingo „deep house“ bangomis šokių aikštelę hipnotizuojantis didžėjus yra šimtus tūkstančių perklausų „YouTube“ sulaukusios „podcastų“ serijos „Deep Café” šeimininkas. Londone reziduojantis Nigelas šį savaitgalį turėjo pasiūlymą groti viename prestižinių Anglijos sostinės klubų, tačiau atmetė jį sužinojęs, kad Nidoje laukia šokių aikštelė ant jūros kranto. Kartu su pirmąkart į Lietuvą atkeliaujančiu vengru baro stogą į viršų kels iš Vilniaus atvykstantys St.Stereo ir Recoco bei jau minėtas Rembo.

Apsukų „Beach Bar Nida” nežada mažinti ir po oficialaus atidarymo. Šią vasarą čia pasirodys grupė „Parachute Youth“, vokalistas Benas Westbeechas, didžėjai Lovebirds, Clancy ir kiti tarpautiniu lygiu pripažinti šokių muzikos kūrėjai. „Stanton Sessions Vol.4“ pristatantis miksas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.