Festivalyje „Tamsta muzika“ koncertuos „belgiškoji Amy Winehouse“ Selah Sue (video)

Festivalio „Tamsta muzika“ atlikėjų iš užsienio sąrašas gausėja – Selah Sue iš Belgijos patvirtino savo dalyvavimą. Ši populiari dainininkė į Lietuvą atvyks kartu su savo grupe.

Selah Sue turi ne tik modelio išvaizdą, bet ir didelį talentą.
Selah Sue turi ne tik modelio išvaizdą, bet ir didelį talentą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 4:27 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:56 PM

Jos debiutas įvyko 2011 metais ir susilaukė didžiulės sėkmės Europoje - buvo išpirkta 700 tūkst. pirmojo albumo kopijų. Po to - sutartis su „Columbia Records“, įrašų leidybos kompanija iš Amerikos, kuri dirba ir su Adele bei kitomis žvaigždėmis. Vos tik pasirodžius albumui JAV, per 4 dienas jis pateko į „iTunes“ perkamiausiųjų trisdešimtuką.

Šiai soulo, fanko, regio stilių atlikėjai pats Prince'as pasiūlė „apšildyti“ jį viename iš savo pasirodymų, su Cee Lo Greenu ji kartu įrašė duetą „Please“, bendradarbiavo su J. Cole'u, o Nneka prodiusavo jos debiutinį albumą, kuris tapo triskart „platininiu“. Selah Sue buvo išrinkta geriausia metų atlikėja Belgijos MIA apdovanojimuose.

Jos balsas dažnai lyginamas su Amy Winehouse. „Aš dėl to nė kiek nenusimenu, - pasakoja Selah žurnalui „W”. - Tačiau jei jūs įdėmiai pasiklausytumėte visos mano muzikos, ji labai skirtinga”. Ir iš tiesų, jos „funky neo soul“ stiliumi persmelktas repertuaras labiau primena jamaikietiškus garsus ir regio atmosferą.

Žurnalas „Papermag” stebisi, kaip ši smulkaus sudėjimo dainininkė iš Belgijos gali turėti tokį stiprų, sodrų balsą, panašų į juodaodžių atlikėjų, o „Bust“ žurnalistas pažymi, kad Selah Sue turi ne tik modelio išvaizdą, bet ir didžiulį talentą.

Primename, kad į „Tamsta muzika” festivalį atvyksta ir šios žvaigždės: Shaggy (JAV), „Quadron“ (Danija), „Cortes“ (Didžioji Britanija).

Kalbama, kad šiemet tai bus bene geriausias festivalis renginio istorijoje – jame dar niekada nėra koncertavusios net keturios grupės iš užsienio. Lietuvių atlikėjų desantas taip pat įspūdingas: pirmą kartą festivalyje gros Alina Orlova, Saulius Prūsaitis su projektu „Face White”, Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“, jaunas kylantis atlikėjas BA, grupė „Golden Parazyth“, ką tik „apšildžiusi“ Lanos Del Rey koncertą. Pirmą kartą čia bus geriausių Lietuvos didžėjų scena, šokiai iki ryto su Martin Virgin, „Monday Jazz“, Saulty, Vaiperiu Despotinu („Renegades of Bump“), „The Sneekers“ ir kitais. Matysime ir jau pamėgtas grupes: „KeyMono“, Leoną Somovą ir Jazzu, „Bix“, „Dee & Kamy“, „The Ball & Chain“ su Jurgiu Didžiuliu ir Erica Jennings priešakyje, senbuvius „Poliarizuoti stiklai“, „Freaks on Floor“, „Liūdnus slibinus“, „4Fun“ ir daugelį kitų gyvos muzikos atlikėjų.

Selah Sue klipas „This World“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.