A. Ivanausko sūnaus grupės „The Local Legends“ klipas sudomino MTV ir garsias parduotuves (video)

Naujausios kartos rokeriai praneša apie save pasauliui visai kitaip nei prieš dešimt ar penkiolika metų. Kadaise dalintas skrajutes gatvėse ir klijuotus plakatus dabar keičia kokybiškų klipų platinimas internetinėje erdvėje ir peržiūrų skaičiavimas. Jauna grupė iš Kauno “The Local Legends” ką tik pasirašė kontraktą su viena Anglijos komunikacijos kompanija, kuri padės prisistatyti visam karalienės kraštui. Naujausias jų darbas – vaizdo klipas dainai “What”, kurį nufilmavo ir prodiusavo duetas „NotFromLondon“ – Tomas Soltonas ir Linas Justice.

"The Local Legends" muzikos sklaida rūpinsis britų komunikacijos kompanija.
"The Local Legends" muzikos sklaida rūpinsis britų komunikacijos kompanija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2013, 1:51 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:13 PM

Ši kūryba tiko MTV programų direktoriams ir šis klipas bus rodomas ypatingais kokybės reikalavimais garsėjančioje televizijoje. “The Local Legends” naujausias vaizdo klipas susilaukė daugiau nei tikėtasi dėmesio internete, jį ketinama transliuotii didžiuosiuose Amerikos prekybos centruose esančiose parduotuvėse - tokiose kaip “Urban Outfitters”, “Starbucks” ar “H & M”. Pirmąjį savo albumą vyrų odinėmis striukėmis kompanija, kurios lyderis - grupės „Rondo“ vokalisto Aleksandro Ivanausko sūnus Benas, pristatys jau liepos 15 dieną.

„The Local Legends“ klipas „What“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.