„Tamsta muzika” lankytojams - nemokami marškinėliai ir proga susitikti su muzikos žvaigždėmis

Dar niekada nėra buvę taip paprasta gauti linksmus, gražius festivalio „Tamsta muzika '13“ marškinėlius. Jei jau turite bilietą į šį festivalį visoms trims dienoms, arba įsigysite jį iki birželio 23 dienos – marškinėliai bus jūsų. Ateikite su bilietu ir pasiimkite marškinėlius „Tamsta“ gyvos muzikos klube Vilniuje nuo birželio 27 iki Liepos 5 dienos. Jei nespėsite to padaryti – marškinėliai jūsų lauks pačiame festivalyje. Jų užteks visiems, įsigijusiems 3 dienų bilietus iki birželio 23 dienos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-13 18:14, atnaujinta 2018-03-05 13:54

Bilietai galioja tik su pirkimo čekiu. Jei kyla klausimų, kreipkitės el. paštu: club@tamsta.com. Pasipuošę marškinėliais, galėsite patekti į išsvajotuosius užkulisius – jei 3 dienų bilietą į festivalį įsigysite iki birželio 30 dienos, tapsite loterijos dalyviais. Trys laimingieji laimės specialų bilietą ir gaus šansą pabūti kartu su žvaigždėmis. O jų festivalyje bus išties nemažai: Shaggy (JAV), Selah Sue (Belgija), „Quadron“, „Cortes“ (Didžioji Britanija), Alina Orlova, „Keymono“, Leonas Somovas ir Jazzu, Face White, „Golden Parazyth“, Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“, „Poliarizuoti Stiklai“, „Liūdni Slibinai“, „Saulės Kliošas“, „Bix“, „The Ball & Chain“, „Freaks on Floor“, „Dee & Kamy“, „4Fun“, „Ir visa tai kas yra gražu yra gražu“, „Rhythm Junkies“, gospelų choras „Be Music“ ir daugelis kitų.

Liepos 1 dieną paskelbsime 3-jų laimingųjų bilietų numerius, o leidimus patekti į užkulisius atsiimsite festivalio kasoje.

Festivalis liepos 12-14 dienomis vyks Trakuose. 

Bilietus į festivalį „Tamsta muzika '13“ platina „Tiketa“. Daugiau informacijos - www.tamstamuzika.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.