A. Pojavio žmona dainai „Something“ sukūrė vaizdo klipą

Praėjus beveik mėnesiui po „Eurovizijos“ šurmulio, Lietuvai dainų konkurse atstovavęs Andrius Pojavis pristatė ilgai lauktą dainos „Something“ vaizdo klipą. Paprastumu ir nuoširdumu klausytojus bandantis papirkti atlikėjas savo stiliui liko ištikimas ir šįkart.

Dainos vaizdo klipe Andrius Pojavis juodais ir baltais dažais piešia In ir Jan ženklą.
Dainos vaizdo klipe Andrius Pojavis juodais ir baltais dažais piešia In ir Jan ženklą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 6:20 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:42 PM

Subtilus ir detalėmis neperkrautas vaizdo klipas nufilmuotas be didelių investicijų. Jame nėra nei brangiai kainuojančių specialiųjų efektų, nei sudėtingos scenografijos. Nusprendęs neišlaidauti A. Pojavis kūrybines idėjas patikėjo savo ištikimiausiai gerbėjai – žmonai Isabellai Merolai. Būtent ji filmavo naująjį dainos vaizdo klipą. 

Jame dainininkas išsiteplioja rankas juodais ir baltais dažais, ant balto popieriaus lapo daro atspaudus. Galiausiai galima pamatyti, kad iš jų išsivysto „In“ ir „Jan“ ženklas, kuris kinų filosofijoje simbolizuoja du prieštaringus, tačiau tuo pačiu vienas kitą papildančius pradus.

Ne viename kadre A. Pojavis filmuojamas profiliu, drauge su juo kartais pasirodo ir aktorė Serena Campanile.

Milane šiuo metu su dviem dukromis ir itale žmona gyvenantis dainininkas neseniai išleido debiutinį savo albumą „Aštuoni“, kuriame galima rasti ir „eurovizinę“ dainą „Something“ A. Pojavis socialiniame tinkle „Facebook“ savo gerbėjams pažadėjo, kad tie, kurie pasidalins jo naujo klipo nuoroda ir atsiųs savo elektroninio pašto adresą, turės galimybę nemokamai atsisiųsti dainą, kuri yra viena iš naujo albumo „Aštuoni“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.