„Colours of Bubbles“ ir lenkai „Orange Tree“ šiauliečius kviečia į du ypatingus koncertus

Šį penktadienį Šiaulių jaunuosius muzikantus vienijanti nevyriausybinė organizacija „Jungtinės muzikos spalvos“, įkurta grupės „Colours of Bubbles“ muzikantų, nudžiugins savo miesto publiką net dviem unikaliais įvykiais.

"Colours of Bubbles" savo gimtuosiuse Šiauliuose priims svečius iš Lenkijos.<br>J. Stacevičius
"Colours of Bubbles" savo gimtuosiuse Šiauliuose priims svečius iš Lenkijos.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-17 15:56, atnaujinta 2018-03-05 10:55

Kartu su Lenkijos fondu „Pokonac Ciszę“ („Įveikti tylą“) šiauliečiai tik ką surengė muzikines gastroles bei lydinčias diskusijas apie Lietuvos ir Lenkijos jaunimo santykius kaimyninėje šalyje.

Penktadienį, birželio 21 d. nuo 14 val. Šiaulių gyvos muzikos klube „Juonė Pastuogė“ įvyks bendras nemokamas akustinis grupių „Orange Tree“ ir „Colours of Bubbles“ koncertas. Rokeriai žada savo publikai pateikti siurprizą ir vieną naują kūrinį sugroti kartu su Šiaulių miesto savivaldybės dienos socialinės globos centro „Goda“ neįgalių jaunuolių „Spalvų muzikos orkestru“, kuris atliks ir savo muzikinę programą.

Prieš koncertą, nuo 13 val. ten pat bus surengta diskusija apie jaunimo globą ir muzikinę raišką Lietuvoje bei Lenkijoje, kurioje dalyvauti kviečiami visi nevyriausybinių organizacijų atstovai.

Tos pačios dienos vakare Lenkijos grupė „Orange Tree“ koncerte, kuris įvyks bare „Pogo“, šiauliečiams atskleis ir kitą, įelekrinto „grunge“ bei „post grunge“ stiliaus įkvėptą savo pusę. Jų dainos skamba Lenkijos radijo stotyse, o neseniai vykusiame festivalyje „Emergenza 2013“, „apelsinmedžiai“ buvo išrinkti tarp geriausiai suskambėjusių grupių, nušluosčiusių nosį ne vienai dabartinei pietinių kaimynų roko žvaigždutei.

Roko naktį „Pogo“ užbaigs šiauliečiams pažįstama rokoteka „Indie Mart“, kurios metu prie pulto stos „Colours of Bubbles“ vokalistas ir gitaristas Julius Aleksovas.

Šiaulių ir Varšuvos roko muzikantų iš grupės „Orange Tree“ gyvi pasirodymai Šiauliuose – tai dalis projekto „LIVE: Muzika kuria tarpusavio supratimą“, kurį iš dalies finansuoja Lietuvos ir Lenkijos jaunimo mainų paramos fondas.

„Colours of Bubbles“ vaizdo klipas „Home“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.