Naujas veidas scenoje: vilnietė Elore debiutuoja klipu „Supermenas“

Nuo mažens dainuojanti ir šokanti atlikėja Elore po kelerių metų profesionalaus balso lavinimo pamokų sukūrė ir įrašė pirmą dainą. Kaip teigia gitara ir pianinu grojanti mergina, ji yra išprotėjusi dėl muzikos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 4:05 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:35 PM

„Man pseudonimas Elore – tai gyvenimo iššūkis ir siekis užsibrėžto tikslo. Išvertus iš vengrų kalbos tai reiškia „pirmyn“, – paaiškina mergina.

Charizmatiška ir visada linksma paauglė debiutinei dainai nufilmavo jaunatvišką vaizdo klipą, kuriame kartu filmavosi Indrės Pivoraitės vadovaujamos šokių studijos „INdY DANCE“ šokėjos.

„Esu labai dėkinga savo vokalo mokytojai Aušrai Liutkutei, kuri ne tik padėjo suprasti, kas yra dainavimas, bet visur ir visada palaiko mane bei skatina eiti į priekį“, – pasakoja jaunoji atlikėja.

Mergina dažnai koncertuoja įvairiuose renginiuose. Pastaruosius kartus scenoje pasirodė LR Vyriausybėje, jaunųjų teisininkų projekto „Galimybių akademija“ renginyje ir „Karališkoje rezidencijoje“ Birštone.

Elore klipas „Supermenas“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.