„Brangučių“ pora Jazzu ir S. Prūsaitis vilniečius džiugino žinomais užsienio hitais

Dainininkai Justė Arlauskaitė – Jazzu ir Saulius Prūsaitis ketvirtadienio vakarą Vilniuje pristatė projektą, kurį tikriausiai galima laikyti smagia ir neįpareigojančia šių atlikėjų laisvalaikio praleidimo forma. „Darlings“ („Brangučiai“) - vienam renginiui Sauliaus ir Justės sugalvotas projektas, kuris jiems tai patiko, kad pora nusprendė kartkartėmis ir toliau muzikuoti kartu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 5, 2013, 12:15 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:23 PM

Kaip rodė ketvirtadienį į Vilniaus Mokytojų namų kiemelį susirinkusių žiūrovų reakcija, tai – visai neblogas sprendimas.

Justė garsėja eklektiškais karjeros ėjimais – nuo elektroninės muzikos dueto su Leonu Somovu iki šiuo metu Švedijoje įrašinėjamo solinio popmuzikos albumo ir koncertų su pianistu Petru Geniušu.

Ne ką mažiau „išsitaškęs“ ir Saulius – grupės „Happyendless“ vokalistas, pastaruoju metu vis dažniau į dienos šviesą išlendantis su savo soliniu projektu „Face White“, o taip pat teisėjaujantis TV šou „X Faktorius“.

Abu – kūrybingi ir charizmatiški, tad bendri jų darbai atrodo labai logiškas ėjimas. Tiesa, kol kas tai vargu ar pavadinsi „kūryba“. Duetas „Darlings“, kurio pasirodymai šią vasarą įrašyti ir kai kurių festivalių programoje, atlieka užsienio žvaigždžių dainas – tas, kurios, reikia suprasti, iki kaulų smegenų patinka patiems dainininkams.

„Kiek aš pamenu, tai turėjo būti vienadienis projektas tokiam „fainam“ renginiui. Paskambino Saulius ir sako - „davaj“, darom, nes aš neįsivaizduoju kitos dainininkės, kuri galėtų tai su manim padaryti.

Man Sauliaus muzika, požiūris, asmenybė ir balsas patiko jau seniai, todėl iškart sutikau. Taip ir prasidėjo. Pirmas pasirodymas buvo toks vykęs, kad nusprendėm tęsti šitą mūsų projektą, susigalvojom ir pavadinimą.

Mes atliekame visokias senas, žinomas, legendines dainas - „depešų“, UB40, „Moloko“, „Blondie“ ir taip toliau“, - lrytas.lt projekto idėją aiškino Justė.

Pagroti kartu ji ir Saulius pasikvietė kelis muzikantus - Laimoną Jančą, Kęstutį Pavalkį, Gediminą Augustaitį ir Paulių Adomėną.

Visą vakarą kiemelyje vykstančios nemokamų koncertų serijos rėmuose surengtas pasirodymas priviliojo gausų būrį publikos.

„Žmonėms labai patinka mūsų tandemas, mes labai skirtingi, bet kartu panašiai suprantame muziką. Mūsų požiūris i darbą, sceną labai sutampa. Sauliukas šiaip geras, šiltas, nuoširdus, talentingas žmogus. Pasitikiu juo. Su tokiais tik ir norisi bičiuliautis ir dirbti“, - šviesias „brangučių“ dueto perspektyvas piešė Justė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.