Festivalio „Tamsta muzika“ žvaigždė Shaggy jau įsikūrė Trakuose

Penktadienį Trakuose startuoja visą savaitgalį publiką džiuginsiantis festivalis „Tamsta muzika“. Ryškiausia jo žvaigždė iš užsienio – jamaikiečių dainininkas Shaggy, jau ketvirtadienio vakarą atvykęs į Lietuvą. Iš Varšuvos į Lietuvos sostinę atskridęs 44-erių dainininkas buvo puikiai nusiteikęs ir iškart nuskubėjo į Trakus.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 11, 2013, 9:19 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:03 AM

Hitais „Oh Carolina“, „Boombastic“, „It Wasn't Me“ pagarsėjęs buvęs kariškis, kurio tikrasis vardas – Orville'as Richardas Burrellas, Lietuvoje lankosi antrą sykį, tačiau iki šiol nėra koncertavęs mūsų šalyje.

„Kartą buvome pas jus sustoję, kai autobusu važiavome į kitą koncertą netoli Lietuvos. Man visai patiko tai, ką mačiau, žinau, kad savaitgalį patiks dar labiau“, - lrytas.lt sakė dainininkas.

Su muzikantų grupe atvykęs regio atlikėjas, anot „Tamsta muzika“ rengėjos Onos Skernevičiūtės, surengs vieną įspūdingiausių pasirodymų penktą sykį vykstančio festivalio istorijoje.

„Pakvietėme Shaggy dėl to, kad patys matėme, ką jis išdarinėja scenoje. Tai bus vienas geriausių, energingiausių gyvų koncertų Lietuvoje šią vasarą”, – neabejojo ji.

Lrytas.lt patikinęs, kad niekada nesirgo „žvaigždžių liga“, dainininkas tai rodė ir atvykęs į Vilniaus oro uostą – netgi padėkojo jį įamžinusiam fotografui.

Tiesiai iš oro uosto jis išvyko į Trakų viešbutį ir poilsio centrą „Trasalis“, kur penktadienį prieš koncertą galės pasimėgauti spa procedūromis arba ramiai apžiūrėti miestelį.

Tris dienas Trakuose vyksiantis festivalis publiką pakvies klausytis muzikos keliose scenose ir erdvėse, tarp jų – ir kempinge, kur gali apsistoti renginio lankytojai.

Programoje – Shaggy, britų grupės „Cortes“, belgų atlikėjos Selah Sue, lietuvių Alinos Orlovos, „Saulės kliošo“, „Bix“, „Golden Parazyth“, „The Ball & Chain” ir daugybės kitų žinomų artistų pasirodymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.