Susirgusią Jazzu festivalyje „Tamsta muzika“ keičia J. Šeduikytė

Šiandien Trakuose prasidedančio festivalio „Tamsta muzika“ programoje – pasikeitimai. Paaiškėjo, kad renginyje dėl ligos nedalyvaus dainininkė Justė Arlauskaitė – Jazzu. Festivalio rengėjai spėjo greitai pakoreguoti programą – vietoj jos Trakuose susirinkusiai publikai koncertuos Jurga Šeduikytė.

J. Šeduikytė festivalyje pristatys naujausią savo albumą "Breaking The Line".<br>J. Stacevičius
J. Šeduikytė festivalyje pristatys naujausią savo albumą "Breaking The Line".<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 12, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:46 AM

Praėjusį savaitgalį dėl ligos koncertą Nidoje atšaukusi Justė dėl balso problemų vis dar negrįžta į sceną.

„Medikai jai rekomendavo ilsėtis. Kol kas ji sustabdė savo konceertus. Tarp jų atšauktas ir jos pasirodymas su Leonu Somovu mūsų festivalyje“, - apgailestavo „Tamsta muzika“ rengėja Ona Skernevičiūtė.

Nepaisant to, kompozitorius ir prodiuseris L. Somovas scenoje vis dėlto pasirodys. Jis koncertuos su J. Šeduikyte, su kuria festivalio organizatoriams dėl pasirodymo pavyko susitarti per paskutines kelias dienas iki renginio.

„Jurga sutiko pasirodyti, mes labai džiaugiamės. Leonas yra jos naujausio albumo „Breaking The Line“ prodiuseris, tad jis taip pat koncertuos su jos grupe. Tai bus puikus pasirodymas“, - sakė „Tamsta muzika“ organizatoriai.

Šiandien Trakuose startuojantis festivalis „Tamsta muzika“ vyks tris dienas. Jame pasirodys dešimtys atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio – jamaikiečių regio žvaigždė Shaggy, britai „Cortes“, belgų atlikėja Selah Sue, Alina Orlova, „Golden Parazyth“, „The Ball & Chain”, “KeyMono“, „Bix“, „Poliarizuoti stiklai“ ir daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.