Joniškio rajone - hiphopo festivalis „Repo vakaronė open'er“

Prieš metus gyvos muzikos klube „Pogo“ Šiauliuose pradėtas repo renginių ciklas „Repo vakaronė“ plečia savo apimtis ir keliasi į didesnes erdves bei gamtos apsuptį. Liepos 26–28 dienomis Gataučiuose (Joniškio raj.) rengiamas hiphopo muzikos ir kultūros festivalis „Repo vakaronė openʼer“ kviečia repo gerbėjus ir visus norinčius gerai praleisti laiką į gyvos muzikos ir smagaus laiko renginį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 2:53 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:46 PM

Dvi dienas „Saulėtųjų naktų“ sodyboje Gataučiuose vyksianti repo muzikos fiesta žada daug įvairių reperių ir didžėjų iš visos Lietuvos. Susirinkusieji galės gyvai išgirsti šiuos visą būrį repo padangėje jau žinomų atlikėjų: 2013 metų M.A.M.A. apdovanojimuose geriausiu hiphopo atlikėju pripažintą Pushą, 2011 susikūrusius, tačiau jau spėjusius žaibiškai išpopuliarėti „Tie Geresni“, duetus „Yga & Broo“ ir „Omerta“, „Ade & Mtw“. Taip pat grupes „Garazhe nerūkoma“, „JAD Rec.“, „Mad Money“, „Soulkitchen“, „Ryšininkų blokas“, „Diversus“, „3Sun-c“, „Shaman“ ir didžėjus Swix, Normalus, Justinez, Aštom Aštuoni ir kitus. Be to, renginio metu savo debiutinius albumus pristatys atlikėjai Micro one ir Srebe.

„Per septynias gyvos muzikos klube „Pogo“ vykusias „Repo vakarones“, kur dalyvaudavo po kelis hiphopo atlikėjus, susirinkdavo gausus būrys gerbėjų, tad kilo mintis suburti į vieną erdvę visus artistus ir žmones, kurie buvo su mumis visus metus. Taip palaipsniui brendo ir idėja persikelti į gamtą ir didesnes erdves“, - sako vienas iš renginio organizatorių Kęstutis Padgurskis.

Be geros muzikos, susirinkusiųjų lauks ir kitos pramogos. Gamtos apsuptis, šalia sodybos esantis vandens telkinys ir pliažas leis susirinkusiems pasimėgauti vandens malonumais, sudalyvauti tinklinio turnyre. Tingulį padės nuvyti rytinė mankšta su šokių mokykla „Extreme“, stalo futbolas, o nuotaiką dar labiau pakels įspūdingi trikingo meistrų pasirodymai. Festivalio metu veiks kirpykla ir laikinų tatuiruočių salonas, kuriame šventės dalyviai galės papuošti savo kūnus. Taip pat atvykstantieji raginami pasiimti palapines ir miegmaišius, nes bent jau trumpam poilsiui kursis palapinių miestelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?