Populiaraus australų dueto „Parachute Youth“ pageidavimai išdėstyti penkiuose lapuose

Paskutiniąją vasaros naktį, rugpjūčio 31 – ąją, Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“ gyvai koncertuosiantis šiuo metu pasaulyje populiarus australų duetas „Parachute Youth“ juos kviečiantiems asmenims atsiuntė pageidavimus, išdėstytus net penkiuose A4 formato lapuose. Juose aptarta viskas – nuo atlikėjų pasitikimo oro uoste iki pasirodymams reikiamos aparatūros.

Kompanijai „Sweat it Out Records“ priklausančio dueto „Parachute Youth“ nariai ir juos į Lietuvą atlydintys asmenys dėl kai kurių dalykų buvo gana kategoriški.<br>Organizatorių nuotr.
Kompanijai „Sweat it Out Records“ priklausančio dueto „Parachute Youth“ nariai ir juos į Lietuvą atlydintys asmenys dėl kai kurių dalykų buvo gana kategoriški.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2013, 1:28 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:34 PM

Kompanijai „Sweat it Out Records“ priklausančio dueto „Parachute Youth“ nariai ir juos į Lietuvą atlydintys asmenys dėl kai kurių dalykų buvo gana kategoriški. Jiems ne itin rūpi, koks šampanas bus pateikiamas persirengimo kambaryje, bet tiksliai žino, kokį nori gerti mineralinį vandenį bei kokio tinklo viešbutyje gyventi. Atlikėjai tvirtino visuomet stengiasi įsikurti tai pačiai žinomai grandinei priklausančiuose kambariuose dėl pažįstamos aptarnavimo sistemos bei poilsio kokybės. Australai taip pat akcentavo tai, kad visur, kur jie lankysis, apsistos ar dirbs, privalės būti prieiga prie Wi-Fi.

Pasak duetą, kurį sudaro Mathew Gill ir John Courtidis, į Lietuvą pakvietusiųjų, tokio vakarėlio, kokį surengs „Parachute Youth“, pajūryje dar nebuvo. Į Klaipėdą atvykstančios elektroninės muzikos žvaigždės per du savo gyvavimo metus spėjo paragauti nemažai pasaulinės šlovės. Jų kūrinys „Can't get better than this“ „Sony In The Mix“ buvo pripažintas geriausiu 2012 metų singlu, o pastarajam susuktas vaizdo klipas nominuotas geriausio praėjusių metų vaizdo klipo kategorijoje. Šiuo metu Europos topų viršūnėse sukasi naujausias „Parachute Youth“ hitas „Count to ten“.

„PORT night club by BarBar'a“ naktiniame klube ruošiamasi ypatingam svečių priėmimui. „Parachute Youth“ apšildys G- Spot DJ komanda, Driule XL, o „PORT“ šokėjai paruoš specialų šou.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.