Naują „Brodvėjaus“ sezoną pradės V.Baumila ir „Poliarizuoti stiklai“

Vasara pasitraukė, tačiau jos karštis persikrausto į geros muzikos klubą „Brodvėjus Pub“. Rugsėjo 6-7 dienomis klube termometro bei decibelų stulpeliai šoks aukštyn – „Brodvėjus“ pasitinka rudenį garsiai ir plačiai.

V.Baumila "Brodvėjuje" surengs akustinį koncertą.<br>T.Bauro nuotr.
V.Baumila "Brodvėjuje" surengs akustinį koncertą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 11:33 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:10 PM

Gyvos muzikos koncertų Meka ir Vilniaus fenomenu tituluojamas ilgaamžis „Brodvėjaus“ klubas skelbdamas rudens sezoną ne tik pristatys naujienas, bet ir privers karščiau plakti merginų širdis, pozityvios energijos pliūpsniais apdovanos tikros muzikos gerbėjus.

Rugsėjo 6 dieną, penktadienį, klube mikrofoną valdys ir dailiosios lyties atstoves užburiančiu balsu hipnotizuos Vaidas Baumila.

Ugninga charizma, profesionalumu ir vyrišku seskualumu alsuojantys Vaido pasirodymai „Brodvėjaus“ scenoje transformuosis į akustinį šio dainininko koncertą.

Gyvo garso koncertas aprėps ryškiausius atlikėjo hitus ir „koverius“, o po karštos vasaros surinktas stiprių ir užtikrintų emocijų bagažas „Brodvėjaus“ erdves pripildys rudeniška ramybe.

Vakarą vainikuos „Brodvėjaus“ dovanos ištikimiausiems savo lankytojams ir gerbėjams. Įrodžiusių, jog yra tikri muzikos gurmanai, lankytojų laukia pakvietimų į didžiuosius rugsėjo savaitgalių koncertus lietus.

Rugsėjo 7 dieną, šeštadienį, rudens starto estafetę iš V.Baumilos perims dar viena Lietuvos legenda – grupė „Poliarizuoti stiklai“ ir nepamainomas šios grupės lyderis Šarūnas Mačiulis.

Tai, jog ši grupė „Brodvėjaus“ klube pristato rudens sezono naujienas, galima vadinti simboliniu sutapimu. „Poliarizuoti stiklai“ pelnytai vadinami rudens šaukliais – jų hitą „Medžiai be lapų“ jau eilę metų traukia visa Lietuva.

„Brodvėjaus“ rudens sezono renginių pynėje šiemet vyraus skambios ir ryškios muzikos spalvos. Klubo renginių organizatoriai išskirtiniame meniu siūlys ne tik garsių atlikėjų ir grupių gyvo garso pasirodymus, bet ir leis savo jėgas prie mikrofono išbandyti lankytojams.

Nuo rudens „Brodvėjaus“ durys atsivers jau antradieniais. Kiekvieną savaitės antradienį klube griaudės draugų karaokė, trečiadieniais klubas alsuos laisve ir „jam sessions“ improvizacijomis, ketvirtadieniais duoklė bus atiduota gyvo garso koncertams, o savaitgaliais sceną okupuos Lietuvos bei užsienio muzikos padangių žvaigždės, sekmadieniais darbingiems primadieniams paruoš teminiai karaokės vakarai.

Trumpiau tariant - „Brodvėjus“ skelbia rudenį ir toliau lieka ištikimas savo tradicijoms, kuriomis garsėja daugiau nei 12 metų. Tai – gyvai skambanti muzika, laisvė, šypsenos ir pozityvios emocijos, nuolat šildančios klubinėtojus bet kokiu oru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.