M.Cyrus apie savo išsišokimą per MTV apdovanojimus sukūrė dainą (audio)

Dainos instrumentuote rūpinosi J.Bieberio draugas Lilas Twistas.

M.Cyrus pavardė antraštėse sumirgėjo dėl seksualiai provokuojančio pasirodymo su Robinu Thicke‘u per sekmadienį įvykusią MTV videomuzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją Niujorke.<br>AP nuotr.
M.Cyrus pavardė antraštėse sumirgėjo dėl seksualiai provokuojančio pasirodymo su Robinu Thicke‘u per sekmadienį įvykusią MTV videomuzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją Niujorke.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 29, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:21 PM

Daina eteryje atsirado trečiadienį – vos trys dienos po to, kai M.Cyrus pavardė antraštėse sumirgėjo dėl seksualiai provokuojančio pasirodymo su Robinu Thicke‘u per sekmadienį įvykusią MTV videomuzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją Niujorke.

Per tą pasirodymą ji išsirengusi iki kūno spalvos apatinių kratė užpakalį ir itin provokuojančiai glaustėsi prie 36 metų R.Thicke'o.

Buvusi serialo „Hana Montana“ (Hannah Montana) žvaigždė, kuri labai aiškiai bando parodyti, kad jos vaidmuo tame televizijos „Disney“ šou jau yra praeitis, naujoje dainoje su J.Bieberiu dainuoja apie susipažinimą su merginomis klube.

Ji dainuoja: „Atėjau į vakarėlį, laikas „tverkint“. Atėjau į vakarėlį ir esu užsivedus.“

Dainos instrumentuote rūpinosi J.Bieberio draugas Lilas Twistas.

J.Bieberis nėra vienintelė superžvaigždė, su kuria M.Cyrus pastaruoju metu bendradarbiavo, - su Kanye Westu ji, pavyzdžiui, įrašė atnaujintą jo „Black Skinhead“ versiją.

Kol provokuojamas M.Cyrus pasirodymas kelia bangas internete ir reikalavimus, kad televizijoje MTV lėktų galvos, o kiti klausia, kas gi tas „tverkinimas“.

Buvusi „Disney“ žvaigždė, kuriai dabar – 20 metų ir kuri per tą pasirodymą iš pradžių žirgliojo po sceną tarp didžiulių žaislinių meškinų nepadoriai mojuodama mikrofonu, vėliau išsirengusi iki apatinių pasiėmė didžiulę putplasčio ranką su aiškiai atkištu pirštu ir suko klubus.

Tada buvo „tverkinimas“. Tradiciškai iškišusi liežuvį M.Cyrus pasilenkė ir energingai pakratė užpakalį, priglaudusi jį prie R.Thicke'o tarpkojo.

Minimas klasikinis hiphopo judesys pastaraisiais metais išgyvena tikrą atgimimą.

Justinas Timberlake‘as, kurio susivienijimas su „'N Sync“ po MTV apdovanojimų ceremonijos trumpam buvo užkariavęs antraštes, savo 2006 metų hite „SexyBack“ dainavo: „Leisk pažiūrėt, kuo „tverkini“, pažvelk į tuos klubus!“

M.Cyrus, kuri „tverkino“ ir savo klipe „We Can't Stop“, sulaukė kritikos už tai, kad savinasi juodųjų kultūrą siekdama sau naudos.

„The Huffington Post“ temų apie pramogų pasaulį redaktorius Kia Makarechi užsipuolė Miley „nerūpestingą juodųjų kultūros naudojimą“, kuris įrodo, „kad ji tik viską griauna ir nebėra „Disney“ žvaigždė“.

Aktorė Brooke Shields, kuri populiariame vaikų seriale „Hana Montana“ vaidino M.Cyrus herojės motiną, interviu NBC laidai „Today“ išreiškė susirūpinimą.

„Buvau Hanos Montanos motina. Aš nepritariu, - sakė B.Shields. – Kur aš suklydau? Aš tik noriu žinoti, kas jai patarinėja ir kodėl tai yra būtina?“

Televizijos tėvų taryba (PTC) užsipuolė MTV už „seksualinį krūvį turinčios žinios brukimą vaikams naudojantis buvusiomis vaikų žvaigždėmis“.

„MTV ir toliau seksualiai išnaudoja jaunas moteris reklamuodama numerius, kuriuose yra „tverkinimo“ vilkint kūno spalvos bikinį. Kokiu būdu šis buvusios vaikų žvaigždės Miley Cyrus vaizdas yra tinkamas 14-mečiams?“ – sakoma PTC pareiškime.

„Televizijoje MTV turėtų lėkti galvos“, - sakė PTC Patariamosios tarybos narys Paulas Porteris.

Gan ironiška tai, kad PTC taryboje dirba ir M.Cyrus lygiai taip pat garsus tėvas Billy Ray Cyrusas.

„The New York Times“ atkreipė dėmesį į „šiurkštų juodųjų kultūros pasisavinimą“ ir apkaltino M.Cyrus kabinėjusis prie R.Thicke‘o per „chaotišką pasirodymą“.

Dviejų paauglių motina Heidi Cardenas CNN puslapyje „Facebook“ parašė, kad M.Cyrus „vulgariai tyčiojasi iš savo talentų ir grožio“ ir nuvylė savo gerbėjus.

Tačiau pati jaunoji dainininkė, kuri 2011 metais buvo turtingiausia paauglė Holivude, dėl kritikos visai nesijaudina ir šaiposi iš straipsnių internete bei „tverkinimo“ memų.

Ji „Twitter“ paskelbė žurnalo „Rolling Stone“ komentarą, kad užkariavo visą vakaro dėmesį, ir paskelbė dar kelias pikantiškas savo nuotraukas.

„Mano pasirodymas per Videomuzikos apdovanojimų ceremoniją sulaukė 306 tūkst. „Twitter“ žinučių per minutę. Tai daugiau nei sulaukė tas elektros dingimas ar „Supertaurė“!“ - rašė ji „Twitter“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.