Rokeriai „The Perfect Pill“ festivalį šturmuos ir šįmet

Pernai festivalyje „The Perfect Pill“ sužibėjusios grupės „The Perfect Pill“ dainininkui Germanui Skoriui jau nekelia abejonių šį savaitgalį sostinėje vyksiančio festivalio „Vilnius Music Week“ nauda. „Šis renginys ženkliai padidino Lietuvos matomumą muzikos žemėlapyje“, - tvirtino atlikėjas.

"The Perfect Pill" vokalistas G.Skoris: "Šis festivalis pretenduoja tapti lietuviškos muzikos vizitine kortele".<br>T.Bauro nuotr.
"The Perfect Pill" vokalistas G.Skoris: "Šis festivalis pretenduoja tapti lietuviškos muzikos vizitine kortele".<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 2, 2013, 6:01 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:43 PM

„The Perfect Pill“ po pasirodymo sulaukė palankių užsienio žurnalistų atsiliepimų - tai, anot Germano, padidino ir grupės populiarumą Lietuvoje, pakeitė muzikos verslo žmonių požiūrį į jos kūrybą.

Pavyzdžiui, šiais metais duetas buvo pakviestas pasirodyti muzikos apdovanojimų M.A.M.A. scenoje - dėl šios galimybės varžosi daug Lietuvos atlikėjų.

„Tai mūsų grupei buvo labai naudinga. Tik grodamas klubuose, niekada nepasieksi tiek žiūrovų, kiek gali pasiekti tokio dydžio scenoje, transliuojant televizijai.

Turėjome koncertų Rusijoje. Į vieną jų atėjo Artemijus Troickis - garsiausias Rusijos muzikos kritikos, jo žodis labai daug reiškia, džiugu, kad šįmet jis atvyksta į „Vilnius Music Week“. Jis priėjo ir iškart pradėjo kalbėti apie šį festivalį.

Manau, tai - geras ženklas, žinia apie renginį plinta, jis pretenduoja tapti lietuviškos muzikos vizitine kortele. Nebereikia aiškinti, kad Lietuvos sostinė nėra Ryga“, - juokėsi Germanas.

Įkvėpti padidėjusio publikos dėmesio, „The Perfect Pill“ šįmet išleido antrąjį minialbumą „The Wolf“, kurio dainas vilniečiams ir miesto svečiams pristatys šių metų „Vilnius Music Week“ programoje. Iki šiol Vilniuje buvo tik viena koncertas, kuriame skambėjo šie kūriniai, tad, galima sakyti, daugeliui žiūrovų tai bus premjera.

„Kiekviename koncerte norime pristatyti naujovių, tad šįkart irgi mąstome apie įdomius sceninius sprendimus. Nesinori visko išduoti, nes nežinome, ar pavyks įgyvendinti visus sumanymus, bet stengsimės, kad koncerto būtų įdomu ir klausytis, ir jį žiūrėti“, - žadėjo G.Skoris.

Pernai „The Perfect Pill“ vokalistas buvo vienas aktyviausiai „Vilnius Music Week“ konferenciją lankiusių muzikantų - atkakliai bandė sudominti užsienio muzikos verslo veikėjus savo grupės muzika ir, kaip pats sako, tai davė rezultatų - palankių atsiliepimų britų ir baltarusių žiniasklaidoje.

„Šįmet vėl ketinu klausytis daug paskaitų, stengsiuosi susipažinti su reikalingais žmonėmis. Manau, reikia tai daryti.

Ne tik dėl savo grupės reklamos. Iš užsieniečių gali sulaukti įdomių įžvalgų - jie dažnai apie muzikos pasaulio subtilybes jau gali papasakoti tokių dalykų, apie kuriuos mes čia išgirstume tik po keleto metų. Jei esi mąstantis atlikėjas, tokios konferencijos - labai vertingos“, - sakė G.Skoris.

„The Perfect Pill“ koncertas rugsėjo 6 d. 19 val. vyks Lukiškių aikštėje.

„The Perfect Pill“ vaizdo klipas „Big Fat Lies“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.