Specialus muzikinis lrytas.lt leidinys – ir popieriuje, ir internete

Rugsėjo 6-8 dienomis sostinėje antrą sykį rengiamo festivalio „Vilnius Music Week“ lankytojai reikalingą informaciją apie šį renginį galės sužinoti ne tik portale lrytas.lt, bet ir specialiame mūsų leidinyje, kuris bus dalijamas renginio metu. 16 puslapių leidinį, apžvelgiantį festivalio programą, nuo šiandien galite perskaityti ir internete.

"Vilnius Music Week" Lietuvos sostinėje bus rengiamas antrą kartą.
"Vilnius Music Week" Lietuvos sostinėje bus rengiamas antrą kartą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 1:56 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:33 PM

„Vilnius Music Week“ - tai ne tik trys dienos koncertų, kuriuose pasirodys per šimtą atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio, bet ir konferencija, kurioje diskutuojama muzikos pasaulio temomis.

Specialiame leidinyje rasite informaciją apie festivalyje grosiančius muzikantus ir muzikos verslo specialistus, kurie atvyksta į renginį dalintis patirtimi bei įvertinti Lietuvos atlikėjų.

Skaitytojų laukia interviu su antrus metus iš eilės Vilniuje viešėsiančiu vadybininku Peteriu Jenneriu, pagarsėjusiu darbais su „Pink Floyd“ ir „The Clash“, garsiausiu Rusijos roko kritiku Artemijumi Troickiu, klubuose vyksiančių renginių apžvalga, pokalbis su Katedros aikštėje grosiančiais populiariaisiais latviais „Prata Vetra“, Estijoje rengiamo panašaus festivalio „Tallinn Music Week“ sėkmės istorija bei kiti su „Vilnius Music Week“ tema susiję straipsniai.

Specialų lrytas.lt leidinį internete jau galite perskaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.