Klube „Exit“ - įžymusis šokių aikštelių chameleonas S.van Doornas

Antrąjį sezoną sostinėje pradėjęs klubas „Exit Vilnius“ šį penktadienį sulauks paties svarbiausio rudens svečio. Į Lietuvą pirmą kartą atvyksta ir vienintelį pasirodymą čia surengs viena didžiausių pasaulio klubinių festivalių žvaigždžių Sanderis van Doornas iš Olandijos. Svečią scenoje pasitiks ir išlydės Ignas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 2:58 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:59 AM

Per savaitę – šeši pasirodymai

S.van Doornas, kuris neseniai pasirašė sutartį su įtakingo Amerikos prodiuserio Jay-Z leidybine kompanija, skaičiuojamas ne tik tarp sėkmingiausių, bet ir labiausiai užimtų pastarojo meto pasaulio didžėjų.

„Praėjusi vasara buvo pati intensyviausia. Groju jau 10 metų ir kasmet pasirodymų skaičius auga. Šie metai – patys beprotiškiausi. Vidutiniškai per savaitę groju 5-6 kartus, o kur dar laikas studijoje. Man atrodo, atostogausiu tik sausį, vieną savaitę“, – savo muzikinės virtuvės duris veria S.van Doornas.

Tarp didžiausių pasaulio klubinių festivalių kursuojantis didžėjus publiką žavi ne tik savo pasirodymais, bet ir stipriais darbais, gimstančiais studijoje. „Prieš kelis metus pastebėjau, kad po naują kūrinį išleidžiu kas du mėnesius. Tai tapo tradicija“, – sako „Exit Vilnius“ svečias.

Tarp favoritų – „Nirvana“

Dėl eklektiško šokių muzikos skambesio S.van Doornas neretai vadinamas chameleonu.

„Man patinka, kuomet sujungiamos skirtingų atlikėjų pajėgos, kuomet į viena suplakami skirtingi stiliai. Pavyzdžiui, norėčiau bendro projekto su Skrillexu. Jei Kurtas Cobainas būtų gyvas, man būtų didžiulė garbė sukurti bendrą garso takelį“, – sako užkietėjęs grupės „Nirvana“ gerbėjas S.van Doornas.

Pastaruoju metu prodiuseris savo fanų ausis pamalonino įspūdingais bendrais darbais su „Underworld“, Marku Knightu, didžėjų duetu Dimitri Vegas ir Mike Like. Nėra jokių abejonių, kad penktadienį jais bus išbandytos ir „Exit Vilnius“ instaliuotos garso sistemos.

Bičių ataka Lenkijoje

Nuolat keliaudamas po pasaulį S.van Doornas patiria daugybę nuotykių, ne visada – pačių maloniausių. Pavyzdžiui, skausmingiausiu savo pasirodymu didžėjus vadina prieš 8 metus įvykusį vizitą Lenkijoje.

„Grojau ant ežero, mane supo saldūs energiniai gėrimai ir buvau užpultas bičių. Viena įropojo į ausinę ir įgėlė man į smakrą. Aplink niekas nekalbėjo angliškai, todėl negalėjau paaiškinti, kas atsitiko“, – apsilankymą kaimyninėje šalyje su šypsena prisimena atlikėjas, jau šį penktadienį atvykstantis į Vilnių.

Naujausias S.van Doorno klipas „Neon“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.