A.Pojavis naują savo dainą skiria Lietuvos krepšinio rinktinei

Dainininkas Andrius Pojavis nutraukia keletą mėnesių trukusią tylą. Į gimtąją Lietuvą iš Italijos gyventi sugrįžęs atlikėjas šiandien pristato naują kūrinį „Play Your Game“ („Žaisk savo žaidimą“), kurį skiria vakar sidabro medalius Europos krepšinio čempionate pelniusiai Lietuvos krepšinio rinktinei, o tuo pačiu pristato ir spalį prasidėsiančias savo gastroles per Lietuvą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 23, 2013, 4:23 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:44 PM

„Kūrinys ir yra apie tai, kad visas gyvenimas yra žaidimas. Jį reikia žaisti. Idėja atsirado šių metų pavasarį, kai atstovavau Lietuvai „Eurovizijoje“. Ji pamažu susidėliojo, dabar yra ir daina, kurią pasiūlysiu radijo stotims“, - sakė A.Pojavis.

Kaip jau rašė lrytas.lt, šią vasarą atlikėjas su šeima sugrįžo į Lietuvą iš Italijos, kur gyveno keletą metų. Muzikinės karjeros Lietuvoje siekti pasiryžęs dainininkas ruošiasi pirmosioms savo gastrolėms - jų metu nori aplankyti mūsų šalies miestelius, kur rečiau pasirodo populiarūs atlikėjai.

„Pirmasis koncertas numatytas spalio 10-ąją – jis vyks Kybartuose. Jau buvau nuvykęs pasižiūrėti – ten puiki salė.

Pradėsiu spalį, koncertuosiu iki sausio. Jau suplanuoti 34 koncertai, noriu jų surengti 40. Plakatai, bilietai paruošti, pažiūrėsime, ar žmonės ateis“, - sakė A.Pojavis, renginių reklamai nusifotografavęs Lietuvos trispalvės spalvomis išdažytu veidu.

Po krepšinio čempionato, anot jo, daina „Play Your Game“ įgijo naują reikšmę. Naująjį kūrinį jau galima nusipirkti interneto parduotuvėje "iTunes".

„Mūsų vyrai žaidė savo žaidimą, užėmė antrą vietą, jie yra šaunuoliai ir aš juos labai sveikinu. Noriu šią dainą skirti ir jiems, ir visoms kitoms rinktinėms – badmintono, šachmatų, golfo“, - sakė A.Pojavis.

Nauja jo daina „Play Your Game“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.