Naujoje grupės „Echoes“ dainoje - G.Kilčiauskienės balsas

Radijo stočių eterį žaibiškai užkariavusi grupė „Echoes“ dar visai neseniai pristatė pirmąją savo dainą – „Sex & City Life“, įrašytą kartu su atlikėju Sasha Songu. Ši daina, kaip ir anksčiau įrašyti muzikos prodiuserio Tri Real ir atlikėjos Camille dainos, užėmė pirmąją vietą populiariausių Lietuvos radijo stočių „topų“ lentelėse. Būtent po šios dainos daugelio klausytojų dėmesį patraukė naujas vardas Lietuvos muzikos rinkoje – „Echoes“. Kas jie tokie?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 1:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:02 PM

Kaip niekur iki tol negirdėta grupė savo debiutinį kūrinį įrašė su vienu populiariausių Lietuvos atlikėjų? Kaip ta daina, toli gražu neatitinkanti Lietuvos muzikos rinkos standartų, užkopė į radijo stočių „topų“ viršūnes?

„Kuriame daug ir labai įvairios muzikos, todėl džiaugiamės, jog pirmoji daina, kurią įrašėme su scenos profesionalu Sasha Songu, sulaukė tokio pasisekimo“, – komentavo grupės „Echoes“ narė Camille.

„Šiai dainai skambant radijo stotyse, pradėjome galvoti, koks turėtų būti kitas mūsų kūrinys, išvysiantis dienos šviesą. Vieną vakarą, man beklausant visko, ką esame sukūrę, gavau trumpąją žinutę nuo Tri: „Atvažiuok į studiją, turim naują dainą“. Kitos dienos rytą daina jau buvo baigta, išskyrus vieną smulkmeną – dainos priedainis neskambėjo taip, kaip turėtų skambėti. Mums abiems buvo aišku, jog priedainį turi dainuoti legendinės grupės „Empti“ vokalistė Giedrė, ir ne kitaip“, -pasakojo Camille.

„Vos išgirdusi dainą, Giedrė nedvejodama atsistojo prie mikrofono. Ir tada įvyko magija“, - šypsosi grupės nariai.

„Turbūt pats gražiausias laikas yra tuomet, kai esi laikomas perpektyviu. Linkiu šiai „chebrytei“ pačios didžiausios sėkmės. „Echoes“ yra ateitis“, - apie bendradarbiavimą kalbėjo Giedrė.

Festivalio „Vilnius Music Week“ metu surengta išankstinė Echoes ir Giedrės dainos „Iš lėto“ premjera sulaukė išskirtinio klausytojų dėmesio, o grupės nariai po pasirodymo džiaugėsi darbu su viena išskirtinių Lietuvos scenos žvaigždžių. „Nors esame jauna grupė, esame profesionalai, ir didžiuojamės, kad tokio lygio atlkėjai kaip Giedrė vertina musų kūrybą. Tai rodo, jog einame teisingu keliu“, - pasakojo grupės nariai.

„Echoes“ ir Giedrės daina „Iš lėto“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.