Kaune vyksiantis „Sel“ koncertas – brangiausias šou Lietuvos muzikos istorijoje

„Sel“ gerbėjai neseniai išgirdo puikią žinią: šiemet Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 7 dieną įvyks vienintelis solinis grupės koncertas šiais metais. Egidijus Dragūnas neabejoja, jog šis renginys taps brangiausiu iki šiol Lietuvoje kada nors vykusiu koncertu, nes jam pasisekė rasti rėmėją, renginiui organizuoti skyrusį įspūdingą sumą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 1:44 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:47 PM

„Kuo jis bus ypatingas? Pasakoti tikrai yra ką: pirmiausia, žinodami, kad rengsime tik vieną pasirodymą, pasirinkome didžiausią areną Lietuvoje. Tai padarėme ne šiaip sau – norime įgyvendinti pačias didžiausias svajones. Renginys ypatingas ir tuo, kad turime didžiulį rėmėją, kuris padės įgyvendinti net ir sunkiai įsivaizduojamus užmojus. Patikėkit, iki šiol buvo itin sunku rasti žmones, kurie finansuotų tokio dydžio koncertus, tad džiaugiuosi, kad dar yra tokių, kuriems negaila investuoti į muziką ir kokybišką renginį“, – sako E.Dragūnas.

Gruodžio 7 dieną gerbėjai išvys ypatingas dekoracijas, naujausias technologijas, tris atskiras scenas, išgirs seną ir visiškai naują „Sel“ muziką.

Pasak grupės lyderio, tokio šou Lietuvoje melomanai dar nebus matę: „Finansinė parama mums padės atsivežti tikrai brangias technologijas, šviesos ir garso efektus. Renginys stebins savo dydžiu, kokybe."

E. Dragūnas sako, kad rėmėjų pagalba bus įmanoma ne tik surengti įspūdingą renginį, bet ir dovanoti gerbėjams pigesnius bilietus.

„Kiek žinau, šiuo metu apie 70 procentų bilietų yra nupirkę kauniečiai, tad kviečiu nedelsti ir kitų miestų gyventojus“, – ragina gruodžio 7 dieną vyksiančiam koncertui jau dabar intensyviai besiruošiantis dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.