Linksmieji „Eilinio Elito“ aktoriai pristato pirmąją dainą: „Tai - garantuotas hitas“

Vienintelė improvizuojanti grupė Lietuvoje „Eilinis Elitas“, kuri prasidėjo susibūrus profesionaliems aktoriams ir muzikantams, šiandien pristato savo debiutinį singlą „Vasaros Hitas”. Šiai dainai nereikia pripažinimo, jai iškart lemta būti hitu. Bent jau taip tvirtina patys aktoriai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-02 14:33, atnaujinta 2018-02-21 13:53

„Taip, mes kvailiojam, siunčiam gerą nuotaiką, bet tuo pačiu nebijom apkalbų ar piktų žvilgsnių dėl tam tikrų savo išsišokimų. Scenoje daug improvizuojam, o vasarą dar ir pradėjom kurti konkrečias dainas“, – situaciją pristato grupės lyderis aktorius Audrius Bružas.

Itin kokybiškai aranžuotos grupės dainos gali kelti nuostabą – juk tai tik lengvo žanro popsas, o darbo įdėta labai daug. Tačiau „Eilinis Elitas“ nuo pat pradžių tarpusavyje susitarė, kad improvizuos ir kvailios tik tuo atveju, jei viskas bus daroma maksimaliai kokybiškai.

Šiuo metu grupė ruošiasi antrojo singlo pristatymui ir skelbia net tris savo muzikinio turo koncertus: jau spalio 20 d. – Kaune, spalio 27 d. – Vilniuje ir lapkričio 10 d. –Klaipėdoje.

Grupė „Eilinis Elitas“ pristato savo kūrybos užkulisius ir kviečia išgirsti „Vasaros hitą“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.