Po netekties į didžiąją sceną grįžusi I.Stasiulevičiūtė dainavo apie širdies skausmą

Penktadienį per labdaringą UNICEF koncertą po kelių mėnesių pertraukos į sceną sugrįžo grupė „ŠarkA“. Tai pirmasis didžiulio masto Ievos Stasiulevičiūtės koncertas po širdies draugo Vytauto Šapranausko netekties.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2013, 10:56 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:04 AM

Simboliška, kad į didžiąją sceną sugrįžusi I.Stasiulevičiūtė dainavo apie tai, kad praeities negalima pakeisti, o sielos žaizdas išgydyti gali tik laikas.

Per koncertą Ieva pasirodė pakeitusi įvaizdį – ją puošia trumpai kirpti plaukai ir dalį veido dengiantys kirpčiai, pusė galvos yra išskutinėta. 

Tiesa, atsinaujinusio kolektyvo „ŠarkA“ jau nebegalima vadinti merginų grupe – prie senbuvių Gintarės Valaitytės ir I.Stasiulevičiūtės prisijungė Tomas Legenzovas. Pasikeitė ne tik grupės sudėtis ir įvaizdis, bet ir atliekamos muzikos stilius. Panašu, kad banalūs pop kūriniai nebebus pagrindinė grupės „ŠarkA“ repertuaro dalis.

Naujasis grupės narys Tomas su Ieva ir Gintare susipažino per TV3 muzikinį projektą „Chorų karai“. Čia praėjusį sezoną grupė „ŠarkA“ vadovavo Vilniaus Šachmatiniam chorui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.