Klube „Exit Vilnius“ - šokių muzikos magas S.Noferini

Praėjusį savaitgalį šokęs su JAV klubine legenda Sharamu, šį penktadienį klubas „Exit Vilnius“ publikai dovanos ne mažiau įdomią pažintį. Į Lietuvą pirmą kartą atvyksta garsus Italijos didžėjus ir prodiuseris Stefano Noferini, kurio vardas rašomas tarp įtakingiausių klubinės industrijos atstovų. Šokių muzikos grandą radijo laidos „Jovani@Club“ simboliu paženklintame renginyje pasitiks Jovani ir Curly Music.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 1:38 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:15 PM

Šeštadienio naktį klubas atvers duris pompastiškam spektakliui, kurį repetuoja klubinis teatras „Freak Show“.

Daugiau nei įspūdinga S.Noferini karjera atitinka visus tarptautinės žvaigždės standartus. Beveik 20 metų scenoje praleidęs atlikėjas veda visame pasaulyje klausomą radijo laidą „Club Edition“ ir vadovauja leidybinei kompanijai „Deeperfect“.

2011-aisiais elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ metų atlikėjo nominaciją pelniusio prodiuserio darbų sąraše – įvairiausių stilių klubiniai hitai, nuo komercinio iki tamsiausio skambesio. Sau mielų "gabalų" tarp prodiuserio kūrinių randa tiek Richie Hawtinas, tiek Davidas Guetta.

Po klubo „Exit Vilnius“ stogu S.Noferini pristatys vos prieš savaitę pasirodžiusią energingą naujieną – kūrinį „That Sound“, išlietą kartu su hauso muzikos guru ir leidybinės kompanijos „Toolroom“ bosu Marku Knightu. Įspūdingais pasirodymais garsėjantis S.Noferini teigia, kad jam patinka groti ir didelėse erdvėse, ir klubuose. „Svarbiausias mano reikalavimas renginiams – ideali garso sistema ir patogi didžėjaus pakyla“, – sako žvaigždė.

S.Noferini vertinimu, elektroninės muzikos ateitis gimsta ne tik masiniuose renginiuose, bet ir mažuose klubuose, kurie atstovauja alternatyvai. „Naujos elektroninės muzikos kryptys išrandamos kone kasdien, tačiau tai – tik skambūs žodžiai. Geros šokių muzikos lopšys – vis dar hausas ir techno“, – įsitikinęs didžėjus.

Labiausiai įsiminusiu šių metų renginiu italas nurodo Austrijos festivalį „Younity“. „Nors buvo rugpjūtis, per mano pasirodymą kilo audra. Veiksmas vyko didžiulėje palapinėje ir lietus kėlė didžiulį garsą... Atmosfera buvo tiesiog magiška“, – prisimena S.Noferini, jau šį penktadienį pats kelsiantis audrą klube „Exit Vilnius“.

Naujausio M.Knighto & S.Noferini hito „That Sound“ vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.