Bosanovos chuliganai „Nouvelle Vague“ jau atvyko į Vilnių ruoštis koncertui

Elegantiškos bosanovos chuliganais tituluojama grupė „Nouvelle Vague“ atvyko į Vilnių. Jau rytoj, lapkričio 13 d., lyriškais garsių popmuzikos ir pankroko dainių perdirbiniais išgarsėjęs ir nepamirštamus performansus scenoje atliekantis kolektyvas surengs vienintelį koncertą mūsų šalyje. Pasirodymas vyks Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose.

"Nouvelle Vague" jau atvyko į Lietuvą.
"Nouvelle Vague" jau atvyko į Lietuvą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-12 12:33, atnaujinta 2018-02-20 10:36

Bilietus į labai gurmanišką ir nuotaikingą koncertą dar galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu.

Beprotiškais pasirodymais ir chuliganišku elgesiu scenoje garsėjanti grupė - kasdienybėje labai paprasti ir juodo humoro nestokojantys muzikantai. Vos atvykę į Vilnių organizatorių paprašė nuvežti į arčiausiai viešbučio esantį greitojo maisto restoraną, kur visai neprancūziškai papietavo.

Nebe pirmą kartą Lietuvoje viešianti devynių muzikantų komanda didelių reikalavimų organizatoriams nekėlė ir koncerto dienai. Vienintelis didesni“ pasilinksminti mėgstančios kompanijos prašymas – užkulisiuose patiekti keletą rūšių gero prancūziško vyno ir sūrio bei alyvuogių užkandžių, o po pasirodymo nuvežti į jaukią vietą, kur būtų galima ne tik skaniai pavakarieniauti, bet ir pašokti.

„Nouvelle Vague“ susikūrė dar 1998 m., kuomet prodiuseriai Marcas Collinas ir Olivieris Libaux pakvietė aštuonias žavias vokalistes sudalyvauti jų sukurtame naujame muzikiniame projekte. Jis žaibiškai išpopuliarėjo, tapo supermadingas. Grupės vizitinė kortelė – tokių visiems gerai žinomų grupių kaip „The Cure“, „New Order“, „Depeche Mode“, „Joy Division“, atlikėjo Billy Idolo ir kitų popmuzikos veteranų dainų perdirbiniai elegantišku bosanovos stiliumi.

Net keletą nuolatinių vokalisčių turinti „Nouvelle Vague“ į Vilnių „atsivežė“ ekscentrišku elgesiu pagarsėjusią Phoebe Killdeer ir Lietuvoje prieš keletą metų solinį koncertą surengusią Melanie Pain. Melanie Pain – švelnaus vokalo prancūzė, sėkmingai išleidusi jau du solinius albumus, „My Name“ 2009-aisiais ir „Bye Bye Manchester“ 2012-aisiais. Šiuo metu atlikėja koncertuoja tiek su „Nouvelle Vague“, tiek kaip solo atlikėja su savo suburta muzikantų grupe. Phoebe Killdeer – viena ilgiausiai „Nouvelle Vague“ priklausančių narių, taip pat nemažai koncertuojanti su savo grupe „Phoebe Killdeer & the Short Straws“. Neįprastu bliuzo ir roko garsų mišiniu išsiskirianti grupė taip pat turi išleidusi du solinius albumus – „Weather’s Coming“ 2008-aisiais ir „Innerquake“ 2011-aisiais.

Ištrauka iš "Nouvelle Vague" koncerto:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.