M.A.M.A. nominantai bus pristatyti specialiame vakarėlyje

Gruodžio 5 dieną sostinės klube „Disco 311 Buddha“ įvyks Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A.2013 nominantų vakaras. Jame bus oficialiai paskelbti 11-os nominacijų penketukai. Asociacija “Metų muzikos apdovanojimai”, sausio 10 d. Kauno “Žalgirio” arenoje trečią kartą organizuojanti M.A.M.A. šventę, primena, kad pagal patobulintas taisykles šiais metais geriausi atlikėjai nebus skirstomi į šešetukus ir trejetukus. Iškart bus paskelbti visų nominacijų penketukai, iš jų vėliau bus išrinkti laimėtojai.

M.A.M.A. rengėjas M.Tyla trečiojoje apdovanojimų ceremonijoje žada daug naujovių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.A.M.A. rengėjas M.Tyla trečiojoje apdovanojimų ceremonijoje žada daug naujovių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 4:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:26 AM

“Gruodžio 5 dieną pristatysime visus, patekusius į 11 nominacijų, - sako asociacijos pirmininkas Martynas Tyla. – Renginio metu AGATA atstovai apdovanos Grojamiausios dainos autorius, Grojamiausią instrumentalistą ir Grojamiausios fonogramos gamintoją. Jiems bus įteiktos mažosios M.A.M.A. statulėlės.”

Renginyje taip pat bus “gyvų” koncertinių pasirodymų, o jame dalyvauti kviečiami ne tik nominantai bei žiniasklaidos atstovai, bet ir visi lietuviškos muzikos gerbėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.