Į Lietuvą atvykstanti „Booty Luv“ Kaune ketina surengti prašmatnų šou

Juodas S klasės „Mercedes“ automobilis, masažistas ir prabangus šampanas. To pageidauja pirmą kartą į mūsų šalį atvykstanti pasaulyje garsi britų grupė „Booty Luv“, kuri lapkričio 22 dieną Kauno klube „Macao Open Air“ žada surengti įspūdingą šou.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 12:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:32 AM

Kultinėje „Hed Kandi“ studijoje įkurta šokių grupė – tai dvi vokalistės šilkiniais balsais: Cherise Roberts ir Nadia Shepherd. Ne tik dainomis, bet ir seksualumu užburiančios britės anksčiau koncertavo hip hopo grupėje „Big Brovaz“, vėliau išgarsėjo kompozicijomis „Favourite Things“ ir „Nu Flow“.

„Booty Luv“ solinis albumas „Boogie 2nite“ iškart susilaukė pasisekimo. Ch.Roberts ir N.Shepherd buvo apdovanotos „Sidabriniu sertifikatu“, o jų kūrinį „Shine“ išleido jau legendine vadinama įrašų studija – „Ministry of Sound“. 2009 metais „Shine“ penkis kartus iš eilės kilo į topų viršūnes.

Šokių, ritmenbliuzo ir house muzikos stilių muzikos atlikėjos greitai išpopuliarėjo Vokietijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje, Airijoje, Australijoje bei kitose šalyse. Šiandien „Booty Luv“ vokalistės bendradarbiauja su tokiomis žvaigždėmis, kaip Madonna, Paulas Oakenfoldas. Į Lietuvą jos atvyksta su kūriniu „This Night“.

„Tai bus brangiausias šou klubo istorijoje”, – kalbėdami apie būsimą renginį kalbėjo jo organizatoriai. Jie prasitarė, kad Ch.Roberts ir N.Shepherd vakarieniaus Kauno restorane „Portofino“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.