A.Vedrickaitė į sceną sugrįš ekstravagantišku klipu su gėjų kultūros elementais

„Prieš Kalėdas įteiksiu sau geriausią dovaną“, - džiaugiasi atlikėja Augustė Vedrickaitė. Prieš metus iš Skandinavijos į Lietuvą sugrįžusi dainininkė gaivina savo solinę muzikinę karjerą. TV muzikinio šou „Dangus“ išgarsinta atlikėja sekmadienio vakarą baigė filmuoti pirmąjį savo profesionalų muzikinį klipą, kuriame nustebins gerbėjams kiek neįprastu įvaizdžiu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 24, 2013, 10:37 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:33 AM

Sekmadienio vakarą automobilių taisykloje viename „miegamųjų“ sostinės rajonų buvo galima pamatyti neįprastą vaizdą. Ji virto filmavimo aikštele, kurioje choreografinę kompoziciją kartojo A.Vedrickaitė su dviem šokėjais.

Dainininkės įvaizdis daug kam bus netikėtas – iki šiol santūriai atrodydavusi Augustė pasidabino kūno spalvos triko, karūna ir stilizuota mantija.

„Tai atspindi dainos tekstą ir pavadinimą - „Shameless Queen“, begėdė karalienė. Kokia dainos tema? Sunku pasakyti. Tų begėdžių karalių ir karalienių yra daug, daug kas save gali atrasti šioje dainoje. Tekstas – kiek feministinis, eina kalba apie dominavimą santykiuose“, - sakė Augustė.

Anot jos, klipas ir pati daina atspindi „vogue“ kultūra, kuria domėtis ją užkrėtė pažįstamas šokėjas.

„Šios kultūros šaknys – gėjų judėjime. Jis simbolizuoja laisvę ir pasitikėjimą savimi. Daug garsių atlikėjų tuo remiasi – Madonna, Lady Gaga“, - vardijo Augustė.

Pagauta įkvėpimo, Augustė dainos tekstą sukūrė per 15 minučių. Atlikėja pati parašė ir dainos muziką.

„Be to, pati ir režisuoju klipą, kūriau kostiumus, esu klipo prodiuserė. Prisiliečiau prie kiekvieno veiksmo, susijusio su šia daina. Įdedu labai daug pastangų, noriu, kad viskas būtų kokybiška. Juk tai – pirmasis mano profesionalus klipas, pirmasis blynas“, - sakė dainininkė.

Klipe bus scenų, nufilmuotų Norvegijoje, kur atlikėja kurį laiką gyveno, taip pat – vaizdų, filmuotų Vilniaus menų fabrike „Loftas“. Kai kuriose scenose nusifilmavo Augustės penkerių metų dukterėčia.

„Čia daug pirmų kartų. Pirmą kartą šoksiu pagal savo dainą. Juk šiaip esu pripratusi atsistoti, padainuoti ir nulipti nuo scenos.

Naujas ir muzikos stilius – aš esu dainavusi daug ką, nuo roko iki miuziklų, bet su šokių muzika reikalų dar neturėjau. Ir repavusi nesu, o čia tai teks daryti“, - sakė A.Vedrickaitė.

Atlikėja sako, kad ši daina jau tapo impulsu kurti naują programą.

„Tai – lyg mano sugrįžimas prie solinės muzikinės veiklos. Esu nusiteikusi daug nuveikti“, - kalbėjo Augustė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.