Įvertinkite M.Linkytės atliktą teminę filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ dainą

Visi sulaikę kvapą ir prikandę lūpą laukia filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ premjeros. Nekantriai juostos pasirodant kino teatrų ekranuose laukia ir dainininkė Monika Linkytė. Mat kaip tik jos balsas skamba teminėje filmo dainoje.

M.Linkytė gavusi pasiūlymą laiko pagalvoti paprasčiausiai neturėjo.<br>G.Žilinsko nuotr.
M.Linkytė gavusi pasiūlymą laiko pagalvoti paprasčiausiai neturėjo.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-25 14:56, atnaujinta 2018-02-20 04:10

Romantiška, rudeniška ir itin jausminga Monikos daina, pavadinimu „Aš netikėsiu“, skambės ne tik filme, bet ir septintąjį sezoną TV eteryje pasirodysiančiame seriale. Pati atlikėja patikino, kad pasiūlymas įdainuoti serialui teminį kūrinį jai buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus.

„Pasiūlymas atlikti pagrindinę filmo dainą man buvo labai netikėtas. Aš neturiu žodžiu apsakyti, kaip apsidžiaugiau jį gavusi. Man didelė garbė, kad filmo kūrybinė komanda šią užduotį patikėjo būtent man“, - atvirai pasakojo M.Linkytė.

Jauna atlikėja pripažino ir tai, kad gavusi pasiūlymą laiko pagalvoti paprasčiausiai neturėjo. Tad, nepaisant savo prastos savijautos, ji jau kitą dieną skubėjo į studiją ir ėmėsi Mindaugo Lapinskio sukurtos dainos įrašymo.

„Kuomet paskambino ir pasiūlė atlikti dainą filmui aš buvau kiek prikimus, peršalus. Tačiau net negalvodama apie prastą savijautą sutikau. Jeigu atvirai, padainavusi pamaniau, kad man tikrai nepavyko gerai atlikti šią nuostabią dainą. Tačiau rezultatas išėjo puikus ir nustebino net mane pačią“, - džiaugsmo neslėpė perspektyvi atlikėja.

Pagal vieną populiariausių TV3 serialų „Moterys meluoja geriau“ pastatytas filmas kino teatruose pasirodys jau šių metų lapkričio 29 dieną. Filmą režisavo rašytojas, dramaturgas bei režisierius Alvydas Šlepikas, scenarijaus autorius – rašytojas Edvinas Kalėda. Filme pasirodys garsiausi šalies aktoriai: E.Užaitė, I.Norkutė, A.Štukytė, R.Rudokas, A.Bialobžeskis bei daugybė kitų.

Nors laukti ir liko visai nebe daug, pačių nekantriausių ir didžiausių gerbėjų teismui atiduodame teminę filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ dainą „Aš netikėsiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.