Labdaros koncerte grosiantis Mantas: „Dedu galvą, kad pinigai pateks ten, kur reikia“

Lapkričio 28 d. „Forum Palace“ vyks labdaringas koncertas „Vaikystę – vaikams!“, kuriame pasirodys žinomi šalies atlikėjai ir grupės. Renginyje pasirodysiantis vienas populiariausių šalies dainininkų Mantas Jankavičius tikisi, kad gerbėjai išgirs mėgstamų muzikantų raginimus ateiti į koncertą ir taip prisidės prie Vilniaus sutrikusio vystimosi kūdikių namų auklėtiniams skirtos lauko žaidimų aikštelės įrengimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:16 AM

Mantas teigė nė sekundei nedvejojęs, kai sulaukė koncerto iniciatoriaus reperio Andriaus Glušakovo-Pusho kvietimo prisijungti prie projekto ir pagroti renginyje be jokio atlygio: „Kartą man paskambino Pushaz ir trumpai papasakojo realią tų globos namų situaciją. „G&G Sindikato“ nariai yra geri mano bičiuliai, todėl dalyvauti renginyje sutikau nesigilindamas į smulkmenas, nors darbų pastaruoju metu tikrai netrūksta: šiuo metu ir su spektakliu gastroliuoju, ir koncertuoju daug.“

Jis prisipažįsta, kad anksčiau panašiuose renginiuose anksčiau dalyvaudavo aktyviau. Tačiau patirtis parodė, kad ne visi organizatoriai yra labai sąžiningi, ir ne visi labdaringais tikslais surinkti pinigai patenka ten, kur turėtų. „Panašių renginių pastaruoju metu rengiama itin daug, tačiau dalyvauju tiktai tuose, kurių rengėjai turi gerą reputaciją. Pushu ir visa „G&G Sindikato“ kompanija pasitikiu besąlygiškai, todėl dedu galvą, kad per koncertą „Vaikystę – vaikams!“ surinkta pinigų suma visu 100 proc. pateks ten, kur reikia“, – įsitikinęs Mantas.

Anot Viliaus Alesiaus, „Skamp“ taip pat dalyvauja toli gražu ne visuose labdaros renginiuose, į kuriuos yra kviečiami. „Su grupe ganėtinai dažnai sulaukiame prašymų dalyvauti labdaringuose renginiuose, tačiau dažnai po žodžiu „labdara“ vis tiek slepiasi kažkieno užslėptas verslas, todėl renginius renkamės labai atidžiai ir tokiuose projektuose dalyvaujame 2-3 kartus per metus. Pushui mūsų nereikėjo įkalbinėti – mes labai palaikome jo gražią ir nuoširdžią iniciatyvą. Aikštelė tikrai geras dalykas – vaikai pagaliau turės ką veikti gryname ore“, – kalbėjo Vilius.

Dainininkė Erica Jennings renginyje „Vaikystę – vaikams!“ į sceną lips ir su grupe „Skamp“, ir su vyru Jurgiu Didžiuliu kaip šeimyninio dueto „The Ball and Chain“ narė. Ji taip pat džiaugiasi galėdama prisidėti prie gražios iniciatyvos: „Prieš kelis mėnesius Pushaz papasakojo apie savo norą padėti savo pažįstamiems žmonėms iš Vilniaus Sutrikusio vystimosi kūdikių namų pritraukti lėšų lauko žaidimų aikštelei įrengti. Kaip galėjome nesutikti? Jeigu mes galime tiesiog padainuoti ir padėti tiems vaikučiams, tai kas gali būti geriau? Juolab, kad muzika yra bene geriausias būdas skleisti pozityvumą ir nešti džiaugsmą žmonėms.“

O jei už bilietus surinktų pinigų suma nebus pakankama žaidimų aikštelei įrengti, Mantas ketina pridėti ir savo asmeninių lėšų bei kitus muzikantus paragins padaryti tą patį.

„Tai mažiausia, ką mes galime padaryti dėl tų vaikų. Prisijunkite prie mūsų ir jūs – tiesiog ateikite į koncertą, o mes jums pagrosime daug gerų dainų“, – ragino geros lietuviškos muzikos gerbėjus žinomas atlikėjas.

Pasak koncerto iniciatoriaus Pusho, „Vaikystę – vaikams“ yra renginys be didelių fanfarų ir muilo burbulų pūtimo: „Jums tereikia ateiti į koncertą. Tas bilietas, kurį nusipirksite sau, savo kolegoms ar bičiuliams, materializuosis į įvairias sūpynes, saugią tvorą, minkštą dangą ir kitus smagius, spalvotus ir gražius dalykėlius, kurie labai pradžiugins mažuosius mūsų broliukus ir sesutes, augančius Vilniaus sutrikusio vystimosi kūdikių namuose.“

Koncerte „Vaikystę – vaikams!“ be Manto, „Skamp“, „The Ball and Chain“ dar dalyvauja „Biplan“, „G&G Sindikatas“, „The Perfect Pill“ ir Linas Adomaitis. Renginį ves žinomas aktorius Mantas Stonkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.