Atsinaujinusi Grupė „ŠarkA“ lyginama su legendiniu kolektyvu „Junior“

Gruodžio 4d., projektas „ŠarkA“ dalyvavo kasmetiniame baigiamajame koncerte „Maltiečių sriuba 2013“, kuriame pristatė naujai suskambėjusią dainą „Jausmai“. Ši daina sukėlė nostalgiškus prisiminimus ne vienam, su legendine grupe „Junior“ užaugusiam žmogui.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-10 09:35, atnaujinta 2018-02-19 21:52

„Šiame renginyje atlikėjai rinkosi įvairius žanrus, laikmečius ir seniai žinomus kūrinius, o mes ilgai nedvejojome ir pasirinkome ryškiausią Lietuvos pop grupės „Junior“ dainą „Jausmai“ – pasakojo Gintarė Valaitytė.

Naujai atgimęs projektas „ŠarkA“, prie kurio prisijungė Tomas Legenzovas, po pirmojo savo starto imtas gerbėjų lyginti su prieš dešimtmetį itin garsia grupe „Junior“. „Prisipažinsime, Tomas įnešė nemažai sumaišties ne tik į mūsų grupę, bet ir tarp gerbėjų bei žiūrovų“ – dalinasi Ieva Stasiulevičiūtė.

Prodiuseris Gintaras Bendžius sakė – „Prodiusavome ne vieną garsiausią vardą Lietuvos pop muzikos padangėje, grupė „Junior“ ne išimtis. Nesame linkę leisti kitoms muzikinėms grupėms ar naujai šmėstelėjusioms vienadienėms scenos dievaitėms šildytis svetimuose šlovės spinduliuose ir perdainuoti kūrinius sulaukusius milžiniško populiarumo. Projektas ŠarkA mums šiandien primena tai, ką savo laiku darė grupė Junior – revoliuciją“.

„Stengėmės ir daug dirbome, tikimės nenuvilti „Junior“ gerbėjų. Esame labai dėkingi už galimybę į šį kūrinį pažvelgti savaip“ – dėkojo Tomas Legenzovas.

„Mes džiaugiamės, kad neatsiejama projekto „ŠarkA“ komandos dalimi tapo Olga Filatova-Kontrimienė. Ji mūsų režisierė, autorė ir bendramintė, esame jai labai dėkingi“ – vienbalsiai tarė Ieva, Gintarė ir Tomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas