Naujamečiame vakarėlyje prie dueto „Golden Parazyth“ prisijungs būrys didžėjų

Lietuvos elektroninės muzikos atradimas „Golden Parazyth" naujuosius metus vakarėlyje „Galapagai Presents: Džempakas NYE 2014” pasitiks ne vieni. Prie dueto prisijungs ir Naujųjų Metų vakarą visus, susirinkusius klube „Soul Box”, šokdins trys gerai žinomi didžėjai ― Kym Wild, Andy Nic ir "Name-free".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2013, 11:08 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:49 PM

Naujametį vakarą pradės ir publiką apšildys vilnietis Andy Nic, jau trejus metus linksminantis vilniečius tokiose klubinėtojų pamėgtose vietose kaip „Brandy Lounge“, „Vinchenso“, „Misterija“, „Gluck“ bei „Loftas“. Už sceninio vardo Andy Nic pasislėpęs Andrius naujųjų metų naktį žada vilkėti mėgstamiausią džemperį ir sukurti jaukią atmosferą grodamas „indie disco", „light house" stiliaus muzikos kūrinius.

Vakarėlyje šokių aikštele iki ankstyvo ryto rūpinsis Kym Wild ― didžėjus iš trijulės „Metal On Metal“, kurio vardą gerai žino daugelis Vilniaus klubinėtojų.

„Golden Parazyth“ nebus vienintelis duetas naujųjų metų naktį klube „Soul Box“ ― už pulto stos ir „Name-free". Duetas, išgarsėjęs savo singlu „Sound Illusion“, po neilgos pertraukos grįžta į sceną ir žada tapti trankiąja renginio programos dalimi.

Naujamečio organizatoriai teigia, jog pagrindinė šventės idėja – leisti žmonėms atsipalaiduoti nuo įpareigojančių aprangos kodų, pabodusių blizgučių ir pasitikti naujus metus jaukiai, patogiai ir nestandartiškai ― vilkint savo mėgstamiausius džemperius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.