A.Ramanausko Kalėdų koncertas - su „dedo marozo“ korimu, Venckiene ir Gazmanovu

Vilniaus „Brodvėjaus Pub‘as“ atviras ne tik geros ir gyvai skambančios muzikos koncertams. Šis klubas didžiausias metų šventes pasitinka trankiai ir karštai. Artėjantį savaitgalį „Brodvėjaus“ scenoje liepsnos tarptautinis baltiškasis rokas, kurį vainikuos juodojo humoro projektas „Radioshow“, žadantis šokiruojantį kalėdinį pasirodymą, skirtą tik stiprių nervų žiūrovams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 2:20 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:06 PM

Gruodžio 20 dieną, penktadienį, geros muzikos klubą okupuos latvių roko grupė „The Velvet Supernova“. Karščiausiame žiemos koncerte kartu su latviais publiką kaitins lietuviško roko gerbėjams pažįstami „RoadKiLL“ vaikinai.

Nors „The Velvet Supernova“ susibūrė 2011-aisiais, grupė iškart pelnė vienos perspektyviausių Latvijos roko grupių titulą. Grupės nariai stengiasi savęs neriboti konkrečiais muzikiniais žanrais, jų grojama muzika – 1980-ųjų rokenrolo, alternatyvios 1990-ųjų melancholijos bei šiandienos technologijų mišinys.

Šiemet Kauno „Žalgirio“ arenoje latviai buvo pakviesti apšildyti publiką legendinės grupės „Guns n’Roses“ gitaristo Slasho koncerte. Šią galimybę jie iškovojo, konkuruodami net su 36 Latvijos grupėmis. Rygos „Palladium“ koncertinėje salėje „The Velvet Supernova“ kaitino publiką prieš Velso rokerių „Funeral for a Friend“ pasirodymą.

Lietuviai „RoadKiLL“ pernai atšventė penkmetį, o šią vasarą išleido savo albumą „Struck Down“. Surengę daugiau nei 80 pasirodymų Lietuvos bei kaimyninių šalių scenose, sudalyvavę tokiuose festivaliuose ir renginiuose kaip „Galapagai“, „Fontaine“ bei T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose, kur buvo nominuoti Metų vaizdo kategorijoje, „RoadKiLL“ ruošiasi naujų dainų startui, kurias artimiausiu metu išgirs grupės gerbėjai.

Šeštadienį „Brodvėjuje“ siautės „Radioshow“ desantas. Algio Ramanausko-Greitai ir Rimo Šapausko tandemas artėjančias Kalėdas kviečia pasitikti trankiai. Rūgštus ir juodas humoras, kuriuo „Radioshow“ taip sukaustė ir pakerėjo Lietuvą prieš daugiau nei 20 metų, taps pagrindiniu ir privalomu artėjančio šeštadienio vakaro atributu.

Anot A. Ramanausko, jų projekto klausytojai – galvoti žmonės, todėl „Radioshow“ programa „Brodvėjuje“ neturėtų šokiruoti publikos, gebančios taikliai ir aštriai pasijuokti iš savo ydų ir kvailų principų.

Ko tikėtis „Radioshow“ Kalėdiniame vakarėlyje? Bus pakartas „dedas morozas“, Budulis rodys apsigynimo nuo užpuolikų būdus, vyks dainų pageidavimų koncertas iš 20 metų muzikinio „Radioshow“ aruodo, o kalėdinį vakarą vainikuos specialaus turo svečio Litofco Aliko pasirodymas. Taip pat, anot Algio, „programoje bus Venckienė (ką tai bereikštų), Gazmanovas ir Čeburaška".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.