Seksualioji trijulė „Dyvos“ švenčių proga gerbėjams dovanoja „Pasaką“

Švenčių laikotarpis – metas, kai norisi apžvelgti praėjusius metus, padėkoti ir padovanoti. Kauniečių merginų grupė „Dyvos“ besibaigiančius metus vertina kaip ypač sėkmingus: derybos su Prancūzijos prodiuserine kompanija, pasirodymai užsienyje, ir, svarbiausia, – gimusios naujos dainos. Nauju kūriniu „Pasaka“ merginos nori visiems klausytojams padovanoti šventinės nuotaikos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2013, 12:58 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:38 PM

Merginų grupė „Dyvos“ prieš pat šventes atvertė naują savo istorijos puslapį: į grupę grįžo senbuvė Gabrielė Slizevičiūtė, o naujų kūrybinių vėjų įnešė puikaus balso savininkė Orinta Kasperavičiūtė.

Merginos tokias permainas laiko privalumu. „Kūrybai ir visai mūsų veiklai – tai kaip naujas įkvėpimo šaltinis. Mums tikrai negresia monotonija!“ – šypsosi grupės lyderė Indrė Gansauskienė.

Kiekviena iš „Dyvų“ turi savo sritį, kuria rūpinasi. Gabrielė organizuoja fotosesijas, Orinta užsiima aranžuotėmis bei derina grupės įvaizdį, o Indrė šiuo metu mokosi muzikos ir grupės prodiusavimo subtilybių. Naujoji grupės sudėtis jau davė kūrybos vaisių – naujai įrašyta daina „Pasaka“. Jos žodžius kūrė pačios merginos, tad intencijos, siunčiamos su šiuo kūriniu, yra pačios nuoširdžiausios, tikina merginos.

Merginų bendravimas neapsiriboja vient tik grupės veikla. Indrė, Gabrielė ir Orinta puikiai sutaria ir laisvalaikiu, kurį labai dažnai leidžia kartu. „Naujuosius metus planavome sutikti visos drauge, tačiau gaila, kad mūsų Indrė tomis dienomis turi išvykti į Paryžių, kur dirba ir su kitu projektu – „Bronk’x.“ – sako Orinta ir Gabrielė.

„Dyvos" tikina, kad be savo šaunios komandos tikrai niekaip nebūtų spėjusios šiemet: ypatinga padėka skrieja Donatui Tamašauskui ir Raimundui Vanagui – jie ypač svarbi komandos dalis. Taip pat merginos dėkoja Gitanai Luxury už kalėdines dovanas, kurios papuošė „Dyvų“ fotosesiją. Bendro darbo rezultatas – koncertai ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Tiesa, paklaustos apie užsienį, merginos juokiasi: „Pasaulio užvaldyti nemėginsime, mūsų muzika teikia geros nuotaikos mums pačioms, tą patį norime padovanoti ir klausytojams.“

„Švenčių metu norėtume palinkėti daug meilės, nepamiršti savo artimųjų, juk jie – brangiausias turtas. Taip pat jaukaus namų židinio, santykių darnos, o Naujaisiais metais – pasiekite užsibrėžtų tikslų, juk gyvenime kiekvienas žmogus turi viziją, tad linkime ją realizuoti“, – siunčia šiltus linkėjimus „Dyvos“, pačios atskleisdamos, kad ateinantiems metams jau pradėjo ruošti dar keletą šiltų dainų, kuriomis visus nudžiugins jau artimiausiu metu.

„Dyvų“ kūrinys „Pasaka“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.