Dvigubas belgų „indie“ smūgis „Lofte“ - prie „Balthazar“ jungiasi grupė „Soldier’s Heart“

Lietuvą vasario 5 dieną „LRT Opus Gyvai“ renginių serijoje aplankys šiuo metu bene sparčausiai karjeros laiptais kylanti belgų grupė „Balthazar“, o šiandien dar paaiškėjo, kad jos pasirodymą menų fabrike „Loftas“ apšildys charizma scenoje nenusileidžiantys „Soldier’s Heart“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:04 AM

„Labai džiaugiuosi, kad šias dvi ant sėkmės slenksčio stovinčias ir garantuotai jį perlipsiančias grupes galima bus pamatyti iš arti ir dar už labai prieinamą kainą“, – sako dvi įdomiausias belgų grupes į Lietuvą pakvietęs Viktoras Diawara.

„Balthazar“ šiuo metu vienareikšmiai yra karščiausia belgų „indie pop" scenos grupė, kuri per trumpą laiką nuskynė laurus beveik visuose šalies muzikiniuose konkursuose, pasirodė didžiausiuose festivaliuose ir yra pakeliui į tarptautinį pripažinimą.

Rudenį šie muzikantai jau lankėsi Lietuvoje. Juos britų roko grandai „Editors“ pasirinko kaip apšildančią grupę. Dabar „Balthazar“ vėl atvyksta į Lietuvą, bet šįkart – dar gerokai muzikaliai ir sceniškai ūgtelėję.

Kuo puikiausiai išmokę muzikinę matematiką, ištyrinėję daugybę muzikinių stilių ir nuotaikų, „Balthazar“ dabar atsidavė vienam tikslui – kaip patys sako – sukurti kuo tobulesnį popkūrinį.

Juos įkvepia tokie kūrėjai kaip Leonardas Cohenas ir Serge’as Gainsbourgas, o grupės vokalas skamba kaip britų rokerio Alexo Turnerio iš kultinių „Arctic Monkeys“.

„Balthazar“ vaizdo klipas „Leipzig“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.