Išsiskirti nusprendusi grupė „Motley Crue“ surengė laidotuves

Viena populiariausių JAV roko grupių „Motley Crue“ 2015-aisiais baigs savo 34 metus trukusią istoriją. Šįmet ketveriukė, kurios albumai parduoti 80 milijonų egzempliorių tiražu, pradės paskutines savo gastroles. Apie tai muzikantai paskelbė spaudos konferencijoje, kurioje surengė simbolines grupės laidotuves.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 6:45 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:53 PM

Viename Los Andželo viešbutyje grupės nariai Vince'as Neilas, Mickas Marsas, Nikki Sixxas ir Tommy Lee žurnalistų akivaizdoje pasirašė sutartį, kuria grupės veikla bus nutraukta.

Anot grupės advokato, tai padės išvengti ginčų ir situacijų, kai dalis grupės narių galbūt norės tęsti veiklą „Motley Crue“ pavadinimu.

Muzikantai į žurnalistų klausimus atsakė, sėdėdami ant simbolinių antkapių su savo vardais, praneša CNN.

„Tai taikus keturių originalios sudėties narių sprendimas judėti į kitus projektus ir tai patvirtinti parašais“, - sakė grupės advokatas Dougas Markas.

„Viskas turi baigtis, - patvirtino būgnininkas T.Lee. - Visada turėjome viziją išeiti su trenksmu, o ne grodami kaimo mugėse ir klubuose. Mūsų darbas baigtas“.

Grupės vokalistas V.Neilas sakė, kad ilgėsis „Motley Crue“, bet tai nėra jo karjeros pabaiga: „Matau daug puikių galimybių“.

Pasaulinėse grupės atsisveikinimo gastrolėse dalyvaus ir garsus dainininkas Alice'as Cooperis. Gastrolės liepą prasidės Jungtinėse Amerikos Valstijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.