Lrytas.lt skaitytojams – proga susitikti su garsiąja S.Brightman

Garsioji britų dainininkė Sarah Brightman jau vasario 22 dieną surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Artėjant šiam įspūdingam renginiui, lrytas.lt savo skaitytojams siūlo ypatingą galimybę – penkiems konkurso dalyviams padovanosime bilietus į koncertą, o taip pat – progą susitikti su ne vieną melomanų kartą sužavėjusia atlikėja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:16 AM

Į pasaulinių gastrolių „Dreamchaser“ maršrutą Kauną įtraukusi atlikėja S.Brightman dviejų valandų trukmės koncerte atliks populiariausius savo karjeros hitus - „A Question Of Honour“, „Time To Say Goodbye“, ariją iš miuziklo „Operos fantomas“ ir daugelį kitų įsimintinų melodijų. Taip pat – dainas iš pernai išleisto albumo „Dreamchaser“, kurį kritikai vadina geriausiu per visą daugiau nei 30 metų trunkančią atlikėjos karjerą.

„Dreamchaser“ - stilingas ir vaizdo efektų kupinas šou, kurio tema – kosmosas. Tai nestebina, nes 2015-aisiais S.Brightman keliaus į kosmosą ir taps pirmąja garsia atlikėja, ten įrašysiančia dainą.

Visa koncertui reikalinga garso stiprinimo ir apšvietimo technika atvyksta kartu su atlikėja. Vienu ryškiausių scenografijos akcentų taps gigantiškas 164 kvadratinių metrų, ypač aukštos rezoliucijos LED ekranas, kuriame demonstruojamos trimatės vaizdo projekcijos leis žiūrovams pasijusti tarsi kosmose ar prie Operos Fantomo rūmų.

53-ejų S.Brightman pasauliui žinoma kaip įstabaus balso savininkė, nardanti ir klasikinės, ir popmuzikos vandenyse.

Dainininkės atliekami kūriniai iš miuziklo „Operos fantomas“ (jo moteriškas partijas tuometis sutuoktinis Andrew Lloydas Webberis parašė būtent šiai atlikėjai), duetas su Andrea Bocelli „Time To Say Goodbye“ ir daugybė kitų dainų – puikiai žinomos melomanams.

Vasario 22-ąją jas bus galima išgirsti Kauno „Žalgirio“ arenoje. Į Lietuvą Sarah sugrįš po dešimties metų pertraukos.

S.Brightman koncertai niekada nebūna paprasti. Prieš dešimt metų pasirodymą Vilniuje lydėjo įspūdingi vaizdo ir apšvietimo efektai, o S.Brightman dainavo, pakibusi ant lynų ir vartydamasi per galvą.

Nuotraukos iš pernai prasidėjusio jos turo pasirodymų rodo, kad dainininkės ambicijos kurti spektaklį nė kiek nesumažėjo – gigantiškas ekranas, judantys scenos elementai, šokėjai ir dešimt kartų keičiami kostiumai.

Šou kartu su atlikėja kūrė Anthony van Laastas – pripažintas britų televizijos ir Vest Endo miuziklų režisierius bei choreografas.

Pernki lrytas.lt skaitytojai laimės bilietą į koncertą ir kvietimą į renginio dieną įvyksiantį susitikimą su S.Brightman, kurio metu galės paspausti ranką dainininkei, kartu nusifotografuoti ir gauti jos autografą.

Norintys dalyvauti konkurse skaitytojai kviečiami elektroninio pašto adresu pramogos@lrytas.lt atsiųsti laišką, kuriame išdėstytų argumentus, kodėl būtent jie turėtų laimėti šį ypatingą prizą. Laiško pavadinime/temoje įrašykite „Sarah Brightman konkursui". Įdomiausi laiškai bus publikuojami portale lrytas.lt.

Konkurso dalyvių laiškų lauksime iki vasario 20 dienos 14 valandos. Laiškuose nepamirškite paminėti savo vardo, pavardės, telefono numerio ir elektroninio pašto adreso. Su konkurso laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Ištraukos iš S.Brightman gastrolių „Dreamchaser“ koncertų:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.