Debiutiniame „Makchu Pikchu“ klipe - vaizdai iš filmo „Santa“

Sparčiai Lietuvoje populiarėjanti grupė „Makchu Pikchu“ Valentino dienos proga sveikina visus mylinčius ir įsimylėjusius bei pristato savo pirmąjį vaizdo klipą dainai „Why Do We Think So“. Prie „Makchu Pikchu“ muzikinio klipo kūrimo taip pat prisidėjo ir Mariaus Ivaškevičiaus filmo „Santa“ kūrybinė komanda, „paskolinusi“ išskirtinius filmo kadrus vaizdo klipui.

„Makchu Pikchu“ debiutinis albumas pasirodys jau kitą mėnesį.
„Makchu Pikchu“ debiutinis albumas pasirodys jau kitą mėnesį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 12:50 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:55 AM

„Labai džiaugiamės galėdami pristatyti pirmąjį grupės klipą tokią gražią dieną, – sako grupės nariai. - Taip pat esame labai dėkingi filmo „Santa“ kūrybinei grupei. Be šių žmonių pagalbos neturėtume tokio nuostabaus rezultato, kuriuo tikrai didžiuojamės. Taip pat labai malonu, kad kiekvieną dieną mūsų gerbėjų skaičius auga, pažadame ir toliau juos džiuginti naujais darbais.“

Jau vasario 20d. Vilniaus knygų mugėje, renginyje „KNYGA. KAVA. GYVAI.“ vaikinai pristatys savo debiutinio albumo skaitmeninę versiją.

„Makchu Pikchu“ nariai užsimena ir apie artėjantį oficialų albumo „Gentleman's Rising“ pristatymą, kuris kovo mėnesį įvyks gyvos muzikos klube „Tamsta“, Vilniuje. Albumą dar iki pristatymo galima bus įsigyti ne tik internetu, bet ir Vilniuje esančiame „Rūdninkų knygyne“.

Filmą „Santa“, kurio ištraukas matote video klipe, dar galima pamatyti Lietuvos kino teatruose. Valentino diena - puiki proga visiems mylintiems pamatyti santykių dramą apie meilės išbandymus.

Klipas „Why Do We Think So“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.