L.Somovas Šiauliuose švęs ir gastrolių pabaigą, ir gimtadienį

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje Šv.Valentino savaitgalį vykę Leono Somovo ir Jazzu koncertai nepaliko abejingų. Su gyva grupe atliekamos dainos užpildė žiūrovų širdis ne tik meile, bet ir muzika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:38 AM

Leonas su Juste įkūnijo Karalių ir Karalienę šachmatų lauke, įspūdingus kostiumus bei stilių sukūrė dizaineriai Daiva Urbonavičiūtė ir Kęstutis Rimdžius. „Meilė – tai žaidimas. Už ją, kaip ir šachmatuose – reikia pakovoti. Čia yra ir karalius, ir karalienė. Tiesa, žaidžiant šachmatais 99 procentus sėkmės lemia gera strategija. Priešingai nei meilėje, kur 99 procentus sudaro visiškas išprotėjimas“, – kalbėjo Justė.

Koncerto metu Jazzu ir Leonas atliko gražiausias savo dainas apie meilę: skambėjo ir seniai pamėgti, ir naujajame albume skambantys kūriniai, tokie kaip „You and Me”, „Lower than the Ground”, „Tik Pasilik”, „Sugalvoki norą”. Kiekvieną dainą J.Arlauskaitė-Jazzu trumpai pristatė: papasakojo, kaip šioji gimė, buvo įrašyta, paaiškino kūrinių prasmes.

Šį savaitgalį Leono ir Jazzu turas „Songs about love” tęsis Panevėžyje ir Šiauliuose. Penktadienį, vasario 21 d. įvyks koncertas Panevėžyje, Juozo Miltinio dramos teatre, o šeštadienį, vasario 22 d. duetas pasirodys Šiauliuose, koncertų salėje “Saulė”. „Panevėžys - mano gimtasis miestas, todėl matysiu daug brangių veidų. Šiauliuose ne tik pabaigsime turą po Lietuvą, bet ir atšvęsime mano gimtadienį, sutikti jį scenoje, man bus geriausia dovana”- džiaugėsi Leonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.