Į Kauną atvykusi S.Brightman nenorėjo lipti iš automobilio

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą surengsianti britų dainininkė Sarah Brightman nusprendė, kad gerbėjai turi ją matyti tik scenoje. Atlikėja penktadienio vakarą atvyko į vieną Kauno viešbučių, kur bandymas ją nufotografuoti baigėsi apsistumdymu. Pamačiusi, kad prie viešbučio jos laukia fotografas, atlikėja atsisakė lipti iš automobilio. Galiausiai iš viešbučio atėjo keli jos komandos nariai, kurie pareikalavo nefotografuoti viešoje vietoje, rodė nepagarbius ženklus – kilus sąmyšiui, atlikėja šmurkštelėjo į viešbutį.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 21, 2014, 7:40 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:24 AM

Ketvirtadienį Rygoje koncertavusi S.Brightman į Kauną su asistentais automobiliu atvyko penktadienio vakarą.

Dainininkė nepanoro būti fotografuojama – fotografui nesitraukiant, darbo ėmėsi jos personalas.

Vienas jų griebė fotografo krepšį ir puolė nešti į šalį, kitas mostais bandė uždengti atlikėją ir nustumti fotografą. Britai kiek aprimo, kai išgirdo įspėjimą, jog gali būti iškviesta policija.

Atlikėja su savo daugiau kaip 30 žmonių komanda apsistojo dvejuose Kauno viešbučiuose ir šį vakarą skirs poilsiui prieš rytojaus koncertą. Vakar Rygoje S.Brightman pasirodymą stebėjo pilnutėlė šio miesto arena ir abejingų šiam šou tikrai neliko – salė ilgai nepaleido artistų ir plojo atsistojusi.

Dviejų dalių koncerte skambėjo kūriniai iš naujo „Dreamchaser“ albumo, o taip pat - klasikos perlas „Nessun Dorma“, „Time To Say Goodbye“, „A Question of Honour“ ir kiti puikiai žinomi kūriniai. Neapsiėjo ir be staigmenų - ariją iš miuziklo „Operos fantomas“ ir kūrinį „Canto della Terra“ dainininkė atliko kartu su turkų kilmės šveicaru tenoru Erkanu Aki, sulaukusiu grandiozinių publikos ovacijų.

Pagrindiniu scenografijos akcentu tapo didžiulis ypač aukštos rezoliucijos LED ekranas ir įspūdingos vizualizacijos, leidžiančios drauge su S.Brightman pasinerti į nepamirštamą kosminę avantiūrą.

S.Brightman yra pasaulinis fenomenas. Jos įspūdingi albumai „Dive“, „Time To Say Goodbye“, „Eden“, „La Luna“ ir „Sarah Brightman: Classics“, „Harem“ ir kiti buvo parduoti daugiau nei 30 milijonų kopijų tiražu visame pasaulyje, o teatrališki ir kerintys koncertai jaudino ir žavėjo šimtus milijonų klausytojų ir TV žiūrovų.

Per savo karjerą S.Brightman dainavo kartu su Jose Carreras, Placido Domingo, Andrea Bocelli ir kitais žymiais atlikėjais bei pelnė daugiau kaip 180 auksinių bei platininių apdovanojimų daugiau kaip 40 pasaulio šalyse.

Dainininkės turtas vertinamas 36 mln. svarų sterlingų (apie 148 mln. litų). S.Brightman – pirmoji atlikėja, kuriai nusišypsojo sėkmė du kartus būti pakviestai atlikti kūrinius olimpinių žaidynių atidarymo ir uždarymo ceremonijose.

S.Brightman aktyviai užsiima ir filantropine veikla, ji yra UNESCO taikos ambasadorė 2012-2014 metais. Atlikėja jaučia pareigą skatinti visus taupyti vandenį, gamtos išteklius ir atsakingai mąstyti apie pasaulio ateitį. Tam tikslui ji 2015 metais kartu su dar dviem kosmonautais kosminiu laivu „Sojuz TMA-18M“ iš Kazachstano stepių pakils į kosmosą.

Tarptautinėje kosminėje stotyje dainininkė praleis 10 dienų, per tą laiką 160 kartų apskries mūsų planetą. Taigi pastaruoju metu tarp gastrolių S.Brightman dažnai keliauja į Rusiją, kur intensyviai treniruojasi ir rengiasi didžiausiam savo gyvenimo nuotykiui. 53 metų atlikėja taps pirmąja muzikos žvaigžde, pakilsiančią į kosmosą - negana to, dainininkė ketina ten įrašyti ir dainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?