„Makchu Pikchu“ pristatė debiutinį albumą „Gentleman's rising“

Vilniaus knygų mugėje, vaikinų grupė „Makchu Pikchu“ pristatė savo debiutinio EP albumo „Gentleman's rising“ skaitmeninę versiją, kurią visi norintys galį įsigyti virtualioje erdvėje. Albumas šiuo metu platinamas CDBaby.com, Amazon.com, Deezer.com, iTunes, Spotify.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:32 AM

Kodėl „Gentleman's rising“?

„Jau ne kartą buvo akcentuojama, jog mes esame muzikantai, turintys didžiulę scenine patirtį. Kiti juokauja, kad jeigu sudėtume visas grupes, kuriose iki „Makchu Pikchu“ atsiradimo grojome, tai tikriausiai gautųsi vienas stipriausių ir smagiausių muzikos festivalių kokie kada nors yra įvykę Lietuvoje. Tačiau šiuo pavadinimu mes šiek tiek prieštaraujame tam, norėdami pasakyti, kad visada yra kur tobulėti, tiek savo srityje, tiek gyvenime. „Makchu Pikchu“ – tai naujas gyvenimo etapas kiekvienam iš mūsų, o tai reiškia, kad ir mes – seni scenos vilkai (juokiasi) turime augti iš naujo ir norime tai daryti kaip tikri scenos džentelmenai“ – sako grupės nariai.

Kovo 19 d. grupė pasirodys gyvos muzikos klube „Tamsta“, kur pristatys savo debiutinį albumą. Koncerto metu grupė ne tik atliks kūrinius iš naujo albumo, bet ir pristatys visiškai naujai „iškeptas“ dainas. Taip pat koncerte pasirodys ir keletas Lietuvoje labai gerai žinomų atlikėjų, tokių kaip M.A.M.A 2013 metų atlikėjos apdovanojimą pelniusi Giedrė Vokietytė bei prie šio albumo įrašų prisidėjusi Girmantė Vaitkutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.