Soliaris tapo klubinės muzikos grupės vokalistu

Klubinis gyvos muzikos projektas „Taste it! Live Band“, startavęs rudenį ir keliavęs per Lietuvos naktinius klubus, atnaujino programą ir priėmė du naujus vokalistus. Grupės vadovas DJ Mantini nusprendė grupėje dainavusius TV projektų dalyvius, kurie nepateisino lūkesčių, pakeisti profesionaliais ir puikiai žinomais vokalistais - Algimantu Minalga–Soliariu ir Jekaterina Pranevič.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 2:55 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:50 PM

„Šiandien prie projekto prisijungė talentingi ir gabūs žmonės, jis tapo daug stipresnis. Liūdna, kad TV projektuose sužibėję jauni dainininkai taip ir lieka neprofesionalais, o tobulėti jiems prireiks ilgų metų. Scenoje turėtų dainuoti jau subrendę ir vokalą daug metų tobulinantys profesionalūs dainininkai, o ne reklaminiai veidai.

Būtent dėl to į grupę nusprendžiau pakviesti daug metų koncertuojančius atlikėjus Soliarį ir Jekateriną Pranevič – baigusią džiazo dainavimo studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, savo karjerą plėtojačią įvairiuose muzikos stiliuose", - sakė DJ Mantini.

„Taste it! Live Band“ su naujais vokalistais jau debiutavo ir sulaukė daug dėmesio ir gerų atsiliepimų. Greitu laiku šį projektą išvys daugybė gyvos, kokybiškos ir profesionalios muzikos gerbėjų.

Originalus gyvos klubinės muzikos projektas „Taste it! Live Band“ susideda iš penkių profesionalių muzikantų. Grupėje groja trys instrumentininkai ir du vokalistai, programa susideda iš beveik 30 klubinių hitų, sumiksuotų į vientisą programą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.