S.Prūsaičio solinio koncerto sėkmė sulauks tęsinio

Trečiadienį Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyko Sauliaus Prūsaičio koncertas „Muzika suaugusiems“, kuriame dalyvavo choras „Ąžuoliukas“ ir Marijonas Mikutavičius. Renginyje į kurį bilietai buvo parduoti per savaitę netrūko subtilių pokštų ir muzikinių siurprizų, o pats Saulius Prūsaitis įkvėptas gerų emocijų paskelbė, kad kitas koncertas „Muzika suaugusiems“ įvyks jau balandžio mėnesį.

Renginio akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Renginio akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 2:13 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:04 PM

Kava M.Mikutavičiui ir netikėti svečiai

Į sceną pakvietęs M.Mikutavičių S.Prūsaitis netikėtai jį pavaišino kava. Taip jis sureagavo į kadaise laidoje „X Faktorius“ Marijono išsakytus pajuokavimus, kad į Sauliaus koncertą jis atvyks „išvirti kavos užkulisiuose“. „Susikeitėme vietomis“, - į sceną nešdamas kavą juokdamasis ištarė S.Prūsaitis ir kartus su Marijonu bei choru „Ąžuoliukas“ sudainavo dainą „No more drama“.

Neskelbta ir netikėta koncerto viešnia tapo S.Prūsaičio mokinė televizijos projekte Ieva Ščerbinskaitė, kuri su vakaro šeimininku atliko kūrinį „Don‘t Walk Away“.

Pusantros valandos koncerto pabaigoje publika išgirdo Oskaro Koršunovo spektakliui „Išvarymas“ parašytą, ir neoficialiu S.Prūsaičio hitu laikomą, kūrinį „Meile tu“. Jį su S.Prūsaičiu atliko choras „Ąžuoliukas“ vadovaujamas Vytauto Miškinio.

Pratęsimas Kongresų rūmuose

Įkvėpti publikos gausaus palaikymo bei gerų emocijų, koncerto „Muzika suaugusiems“ organizatoriai jau paskelbė, kad kitas S.Prūsaičio koncertas įvyks balandžio 9 dieną Vilniaus kongresų rūmuose.

„Su „Ąžuoliuku“ labai susidraugavome ir noriu atlikti dar daugiau dainų. Jau dabar matau, kaip atrodys tas koncertas. Norisi dar labiau išbaigti kai kurias muzikines dalis, sužaisti su kitokia scenografija, suteikti galimybę į koncertą patekti ir tiems žiūrovams, kurie dėl riboto vietų skaičiaus negalėj patekti į Kotrytos bažnyčią“, - apie savo planus balandžio mėnesiui sakė S.Prūsaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.