Dainininkas Sasha Songas kraustosi į Rusiją

Dainininkas Sasha Songas ruošiasi naujam karjeros žingsniui – kovo pabaigoje trims mėnesiams išvyksta į Rusiją, kur jo laukia muzikinio konkurso prodiuserio ir konsultanto darbas. 30-metis dainininkas, kurio tikrasis vardas – Dmitrijus Šavrovas, sulaukė kvietimo dirbti naujame konkurse, kuriame rungsis talentingi Sankt Peterburgo atlikėjai.

"Aš pats pusiau rusas, tai nėra paslaptis. Aš nežiūriu į politiką. Man pasiūlė geras sąlygas", - sakė kvietimą dirbti Rusijoje priėmęs Sasha Songas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Aš pats pusiau rusas, tai nėra paslaptis. Aš nežiūriu į politiką. Man pasiūlė geras sąlygas", - sakė kvietimą dirbti Rusijoje priėmęs Sasha Songas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-03-18 06:18, atnaujinta 2018-02-15 08:23

„Šiame mieste gyvena penki milijonai žmonių - daugiau nei visoje Lietuvoje. Renginys vyks kelis mėnesius, žadamas didelis Rusijos žiniasklaidos dėmesys jam.

Būsiu atsakingas už dainų parinkimą, konsultuosiu atlikėjus. Sulaukiau tokio pasiūlymo ir supratau, kad dainininkui iš mažos šalies būtų kvaila juo nepasinaudoti“, - pasakojo atlikėjas.

Kvietimas jį kiek nustebino - Lietuvos artistas suprato, kad rusai tiesiog ieškojo muziką išmanančio žmogaus, kuris būtų šiek tiek žinomas Rusijoje.

„Toje šalyje išpopuliarėjo mano dainos „Love“, kurią atlikau 2009-ųjų „Eurovizijoje“ Maskvoje, rusiška versija. Kiti mano kūriniai nėra tokie žinomi, bet gal ši viešnagė bus galimybė tai pakeisti“, - svarstė D.Šavrovas.

Vaikystėje išgarsėjęs dainininkas vėliau ne vienus metus gyveno ir karjeros siekė Londone.

Rusijoje ilgiau viešėti jam iki šiol neteko, tačiau dainininkas mano, kad tai bus įdomi patirtis.

„Man tiesiog įdomu. Aš pats pusiau rusas, tai nėra paslaptis. Aš nežiūriu į politiką. Man pasiūlė geras sąlygas.

Butas, maistas, sporto klubas - visos išlaidos apmokėtos. Be to, turėsiu laisvo laiko, kurį galėsiu panaudoti savo karjeros reikalams“, - sakė atlikėjas.

Sankt Peterburge jis tikisi surengti keletą savo koncertų - ir originalios kūrybos, ir britų atlikėjo George'o Michaelo dainų, kurias ne kartą yra dainavęs Lietuvoje.

Sasha Songas tikisi, kad per Sankt Peterburge praleistus mėnesius pagaliau pasirodys ir seniai žadamas jo naujas albumas.

„Jame skambės dainos lietuvių, rusų ir anglų kalbomis. Ką gali žinoti, gal su juo ir Rusijoje pavyks rimčiau „užsikabinti“. Noriu išnaudoti visas progas“, - svarstė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.