Grupės „Echoes“ džiaugsmai: nauja daina ir kelionė į Kiniją

Grupė „Echoes", praėjusiais metais aktyviai dirbusi su garsiais Lietuvos atlikėjais Donatu Montvydu, Sasha Songu ir kitais, šiuos metus pasitiko studijoje, ruošdami savo naujausią kūrinį „Terpsichorean Psychology“ - naująjį šokių aikštelių hitą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 14:44, atnaujinta 2018-02-14 21:57

Šios dainos pavadinimas kalba pats už save. Terpsichorė - viena iš devynių Antikinės Graikijos mūzų, globojanti šokį ir muziką, tad grupė kviečia klausytoją ne tik pajusti ritmo ir šokio galią, bet ir suprasti šio meno psichologiją.

„Mes norime paprasta, šiuolaikine muzikos kalba parodyti klausytojui, ką reiškia būti atlikėju, ką patys jaučiame būdami su klausytojais. Šokio, judesio, ritmo pagalba kūrėme tokią atmosferą, kuri leistų klausytojui visiškai atsipalaiduoti, šia daina norime pakviesti kiekvieną šokti ir mėgautis muzika kartu su mumis“, - teigia atlikėjai.

Kol skaitote šį straipsnį, o „Terpsichorean Psychology“ pristatomas plačiajai auditorijai, „Echoes" nariai jau kraunasi lagaminus kelionei i Kiniją. Ten grupė baigs savo naujausią dainą, kurią pristatys iškart po apsilankymo legendomis apipintoje šalyje.

„Mes labai laukiame šios kelionės, iš Kinijos grįšime su pasaulinius standartus atitinkančiu skambesiu bei idėjomis“, - sako „Echoes".

Daina „Terpsichorean Psychology“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.