Duetas „Golden Parazyth” išleidžia geriausių kūrinių albumą

Balandžio 19 d. (šeštadienį) Lietuvos festivalių pažibos „Golden Parazyth“ išleidžia ypatingą rinkinį „Looking Backward, Moving Forward“, į kurį tilpo net 32 svarbiausi, reikalingi ir elektroninės muzikos dueto gyvenime daugiau nei natos reiškiantys kūriniai. Šlagerių karalių „Lapė“, „Last Rainbow“, „Regatta of Hapiness“, „Hello My Friend“, „Kleine Music“ ir kitus žinomus kūrinius vyrukai sudėjo į vieną skaitmeninį leidinį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-17 16:23, atnaujinta 2018-02-14 13:22

„Šiam leidiniui Lietuvoje neturėtų pristigti dėmesio ir klausytojų. „Golden Parazyth“ skaičiuoja jau devintus savo gyvavimo metus. Turime pakankamai drąsos, kad išleistume geriausių kūrinių kolekciją ir tai liudija nemenką pasitikėjimą savimi. Mūsų atveju jis – gana logiškas. Pavasario koncertų turas „Looking Backward, Moving Forward“ parodė viską, ką turime geriausio.

Visapusiška turo sėkmė ir šis net 32 kūrinių rinkinys žymi naujo mūsų kūrybos etapo pradžią. Tai savotiška padėka ir duoklė visiems draugams, pažįstamiems ir šokėjams, kurie sekė ir palaikė mus visą šį laiką. Netolimoje ateityje laukite naujo „Golden Parazyth“ skambesio ir pirmųjų ketvirtojo studijinio albumo šauklių. Tai bus ta pati visų vertinama mūsų energija, bet įvilkta į kitokį muzikinį rūbą“, - sakė „Golden Parazyth“ vokalistas Giedrius Širka.

Verta paminėti, kad „Golden Parazyth“ skaitmeninis rinkinys „Looking Backward, Moving Forward“ dienos šviesą išvys per pasaulinę muzikos įrašų parduotuvių dieną („Record Store Day“). Visame pasaulyje keli tūkstančiai nepriklausomų muzikos parduotuvių ir krūva atlikėjų trečią balandžio šeštadienį švenčia muzikos kultūros šventę, kurios esmė – padėka muzikai. Būtent nuo šio šventinio savaitgalio visą esamos „Golden Parazyth“ kūrybos retrospektyvą bus galima rasti „iTunes“, „Google Play“, „Spotify“ ir „Deezer“ muzikos platformose, kiek vėliau ir kitose madingose muzikos parduotuvėse visame pasaulyje.

Bene labiausiai elektroninės muzikos scenoje linksniuojamo dueto „Golden Parazyth“ diskografiją sudaro trys „pilnametražiai“ albumai „Apartment Of Steel“ (2006 m.), „All The Truth About Blue Monkeys“ (2009 m.), „Long Way Home“ (2012 m.) ir trys „trumpametražiai“ minialbumai „Shelter“ (2011 m.), „98 Windows“ (2012 m.) ir „Unfinished Stories“ (2013 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?